Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a amenințat o jurnalistă TVR, în direct la TV: „O sa vedem noi ce și cum!”

înImagini de ultima ora
22/02/2019, 08:59
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a amenințat o jurnalistă TVR, în direct la TV: „O sa vedem noi ce și cum!”GALERIE FOTO

În Telejurnalul de marți de la TVR, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat faptul că este nemulțumit de cum televiziunea publică a relatat o știre despre majorarea alocațiilor, amenințând postul că „o să vedem noi exact ce și cum”.

Acesta s-a plâns  că nu au fost prezentate toate punctele de vedere în știrea cu pricina despre majorarea alocațiilor copiilor măsură adoptată de Guvern în urma unei iniţiative PNL inclusă în legea bugetului.  Știrea a început cu declarațiile premierului Viorica Dăncilă. 

 Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor a contrazis televizunea publică

„Dacă şi TVR-ul…mă uitam la câteva dintre ştiri. Ştirea cu alocaţiile, de exemplu. Știrea cum a fost: a făcut amendamentul PNL. Şi avem intervenţia unui membru al PNL-ului, dar nicio intervenţie…“, a declarat ministru Finanţelor, la TVR 1. Jurnalistul i-a replicat că ştirea a început chiar cu declaraţiile premierului Viorica Dăncilă.„Încă o dată – facem şi pe banii publici astfel de dezinformări, să spunem aşa….O să vedem noi exact ce şi cum, care este situaţia, din păcate“, a replicat Teodorovici.

Cea care a realizat știrea, Ramona Avramescu a comentat imediat pe pagina sa de facebook:“Ieri am scris pentru Telejurnal o stire despre majorarea alocatiilor pentru copii. Banala dupa toate standardele jurnalistice posibile (ca forma si grad de dificultate, vreau sa zic): ce-a zis premierul, ce-a zis initiatorul amendamentului, cum intra in vigoare, ce rol are presedintele, 1 minut si 20 de secunde, clasic, fara floricele, cum am invatat la scoala si cum facem noi la Stiri, la televiziunea publica. Ei, si imediat dupa, a venit domnul ministru Orlando Teodorovici, care nu se pricepe doar la buget, ci si la jurnalism, daca nu stiati, si a zis in direct ca ‘dezinformez’ lumea ‘pe bani publici’. Si ca ‘o sa vedem noi exact ce si cum, care e situatia, ca daca si la TVR…’’

Tot jurnalista a mai comentat: ”Situatia e asa, domnule ministru: fac meseria asta de aproape 20 de ani, mai multi decat aveti dvs in guvern si daca as fi avut macar cate 10 lei pentru fiecare situatie in care un politician mi-a spus: lasa ca o sa vedem noi, stim noi de ce ai scris asa si nu invers, te-a pus tariceanu, basescu, iohannis, dragnea, sri, cia, etc… acum as fi fost mai bogata decat vedetele tv platite regeste. Si poate m-as fi speriat ca, na, atunci as fi avut ce pierde”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×