Andreea Bălan, un nou scandal cu fanii: ”Să o stropim cu benzină!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
10/10/2018, 19:14
Andreea Bălan, un nou scandal cu fanii: ”Să o stropim cu benzină!” GALERIE FOTO
Un nou scandal s-a iscat între Andreea Bălan și fanii ei, nemulțumiți că artista susține comunitatea LGBT

Andreea Bălan pare a fi artista care, deși are o mulțime de fani, are și dese ori scandaluri cu ei. De această dată, cântăreața a avut parte de mesaje extrem de neplăcute din partea celor care îi urmăresc paginile de socializare. Toate reacțiile au plecat de la fanii care au fost nemulțumiți când au văzut mesajele de susținere ale Andreei față de comunitatea LGBT. Iar pentru că asta a fost o temă extrem de prezentă pe agenda de zi, având în vedere referendumul din aces weekend, scandalul a prins o și mai mare amploare.

Când au văzut că Andreea Bălan a postat imagini de susținere pentru homosexuali, fanii s-au dezlănțuit. ”Eu susţin egalitatea. Eu susţin iubirea. Eu cred că nu alegi pe cine iubeşti. Trebuie să mergi acolo unde te duc sufletul şi iubirea, altfel nu vei fi fericit. Din acest motiv, consider că acest referendum este inutil pentru că dragostea şi familia nu se scriu în legi. Nu voi merge la vot pentru că iubirea nu se votează“, susținea Andreea Bălan, înainte de referendum.

Andreea Bălan a fost ameninţată cu moatea şi un scandal în toată regula a pornit pe pagina ei de socializare
Andreea Bălan a fost ameninţată cu moatea şi un scandal în toată regula a pornit pe pagina ei de socializare

Andreea Bălan, un nou scandal cu fanii

Andreea Bălan a avut parte de multe critici, după aceste mesaje de susținere pentru comunitatea LGBT. ”Tu şi alţii veţi fi blestemaţi că aţi prostit atâta lume. Sper să mori în chinuri grele. Blestemată să fii tu şi neamul tău!“, ”Cârpă ce eşti, să înfunzi iadul!“, ”Pune-ţi pistolul în gură. Apăs eu pe trăgaci“, ”Cine are benzină? Brichetă am eu. Dacă îi place să se joace cu focul, hai să o stropim cu benzină şi să îi dăm foc“, i-au transmis fanii Andreei Bălan, iar asta a fost doar o mică parte din criticile și amenințările primite.

Artista nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat, scoțându-i în față pe cei mai aprigi contestatari. ”Ce fac unii oameni care se cred credincioşi – blesteamă, ameninţă cu moartea, chiar omoară (Isis) şi îşi justifică faptele malefice şi oribile prin «aşa a vrut/zis Dumnezeu/Allah». Asta nu e religie, dragilor! Prin religie şi credinţă eu înţeleg iubire, calm, toleranţă, acceptare şi ajutor pentru semenii tăi. Toate aceste gânduri sau fapte negative şi malefice se vor întoarce la cei care le emit în univers sub o formă sau alta. Nimic nu rămâne neplătit”, a scris Andreea Bălan într-o postare în care a ăpus și câteva capturi cu mesajele pline de ură pe care le-a primit.

Andreea Bălan a primit mesaje extrem de urâte și pline de ură de la fanii înfuriați care au stârnit scandalul
Andreea Bălan a primit mesaje extrem de urâte și pline de ură de la fanii înfuriați care au stârnit scandalul

Andreea Bălan a susținut că acest referendum nu este justificat

Andreea Bălan a susținut cu mare ardoare că toată această inițiativă pentru schimbarea Constituției este inutilă, iar banii cheltuiți  ar fi putut fi cheltuiți într-un mod mult mai util.

”Cu banii cheltuiti pe acest referendum inutil se puteau face 2 spitale de oncologie cu tot ce e necesar. Sper ca toti cei care mi-au adresat injurii (si chiar amenintari cu moartea) sa realizeze cat de penibili au fost si cat nonsens a avut toata aceasta poveste. #iubireanusevoteaza”, a fost mesajul pe care Andreea Bălan l-a postat chiar pe 7 octombrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×