Andreea Bălan speculează la maximum situația în care se află! Face reclamă pe mii de euro de pe patul de spital

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/03/2019, 23:15
Andreea Bălan speculează la maximum situația în care se află! Face reclamă pe mii de euro de pe patul de spital GALERIE FOTO
Andreea Bălan, reclamă de pe patul de spital!

Ultitma postare a Andreei Bălan a adus multe comentarii extrem de răutăcioase. Cântăreața făcea o reclamă chiar de pe patul de spital, fapt ce i-a contrariat enorm pe urmăritorii de pe rețelele de socializare. Unora nu le-a venit să creadă că după ce inima i s-a oprit preț de 1 minut și că a avut parte de complicații nebănuite, artista, în loc să se relaxeze, se gândește la produsele pe care vrea să le promoveze.  Ce comentarii i-au lăsat fanii și cât de dur au criticat-o?

Andreea Bălan, criticată de fani din cauza reclamei de pe patul de spital

Andreea Bălan i-a lăsate pe mulți dintre urmăritorii săi cu gurile căscate. Aceștia au fost uimiți de reclama pe care a făcut-o chiar de pe patul de spital. „Are you f…ing kidding me??? Ți-a trecut glonțu pe la ureche și tu faci promo la creme???! Cu baloane și shit??? Aaa … și îi lauzi de mama focului pe criminalii puiului de un an de la sanador care au pompat anestezic și în tine de erai să mori!!!!!

Sper măcar că ești deșteaptă și te-ai plătit regește să taci”, „Goană după bani…în urmă cu doua zile erai aproape moartă iar azi faci reclamă. Știu că acele contracte făcute probabil mai de mult trebuie respectate însă cine crede oare că râsul vine din inima. Pe lângă evenimetul neplăcut, oboseală și durerile cezarienei …falsitate multă pentru avere”, au fost doar câteva din comentariile critice la adresa produselor promovate de Andreea Bălan.

Andreea Bălan, criticată pentru reclama de pe patul de spital
Andreea Bălan, criticată pentru reclama de pe patul de spital

Fanii Andreei Bălan, indicnați de reclama făcută de pe patul de spital

„Sincer, îmi place de tine (ciudat de mult). Dar nu reușesc să înteleg un lucru: chiar atât de mare să fie nevoia de bani, încât după 2 zile de când ai fost la un pas de a-ți lăsa fetițele fără mamă, grija ta cea mai mare este să faci reclama la creme și policlinici. Cunosc (în mare) prețurile pt astfel de reclame (și nu sunt de neglijat), dar chiar așa? E un mare business online’ul asta, dar e trist că nu mai exista limite.

Și apoi tot “vedetele” se plang: “dar vai, nu am viață personală pt că mă atacă presa și paparazzi!” Really? Still, dacă tot promovezi diverse brand’uri și policlinici, fă-o și tu mai cu stil și mai inteligent, că tot primești o grămadă de bani pt asta 😉 De multe ori, o reclama subtilă poate avea un impact mult mai mare decât laude exagerate și repetate la nesfârșit. Bănuiesc că ești conștientă că ești un exemplu pentru mulți. Fii un exemplu așa cum trebuie. Multa sanatate si bafta! „

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×