Andreea Bălan şi George Burcea au încheiat contract prenupțial. Unul dintre ei se va alege cu un milion de euro

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/03/2020, 14:39
Andreea Bălan şi George Burcea au încheiat contract prenupțial. Unul dintre ei se va alege cu un milion de euro
Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial

George Burcea şi Andreea Bălan au încheiat un contract prenupţial la momentul căsătoriei. Astfel, în urma unui divorţ, care se pare că bate la uşă, cântăreaţa rămâne cu o avere colosală, în timp ce actorul nu rămâne cu nimic.

Andreea Bălan şi George Burcea au încheiat contract prenupțial

George Burcea şi Andreea Bălan au încheiat un contract prenupţial atunci când s-au căsătorit, scrie spynews.ro. Astfel, în urma unui divorţ, care se pare că bate la uşă, cântăreaţa rămâne cu o avere colosală de un milion de euro, în timp ce actorul nu rămâne cu nimic.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Bălan are avere mare, în timp ce George Burcea nu are nimic. Astfel, potrivit contractului nupţial, Andreea Bălan va rămâne cu tot ce a venit în căsătoria cu George Burcea, în timp ce acesta va plecat tot cu ce avenit, adică cu nimic.

Andreea Bălan, avere de 1 milion de euro

Andreea Bălan va rămâne în urma unui posibil divorţ de Geroge Burcea cu următoarele: cu o casă de 500 de mii de euro, cu un apartament de 100.000 de euro, precum şi un altul de 90.000 de euro.

Ambele apartamente sunt situiate în zone bune, având vecini renumiţi din showbiz. Artista mai deţine şi trei maşini de lux. Andreea Bălan are o carieră de succes şi a ajus acolo unde este prin multă muncă.

Astfel, a putut să îşi facă viaţa aşa cum a vrut. Andreea Bălan a rămas la un moment dat fără nimic din cauza tatălui său, astfel că artista la momentul cu căsătoria cu George Burcea a vrut să se asigure că munca ei de-o viaţă nu va ajunge în mâinile cui nu trebuie. Pentru asta a făcut un contract nupţial cu George Burcea.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit de curând. Actorul a fost fotografiat de paparazzi când îşi lua hainele din casa Andreei Bălan. Andreea Bălan a lansat primul mesaj din care se înţelegea că se desparte de George Burcea, în urmă cu aproximativ 15 zile. Atunic, vedeta a scris un mesaj pe reţeaua de socilaizare.

Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, scria cu ceva timp în urmă Andreea Bălan.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×