Andreea Bălan, mesaje cu subînțeles după zvonul că divorțează de George Burcea: ”Este o singură fericire în viață”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/02/2020, 09:25
Andreea Bălan, mesaje cu subînțeles după zvonul că divorțează de George Burcea: ”Este o singură fericire în viață”
Andreea Bălan suferă din dragoste și se pare că divorțul de George Burcea este tot mai aproape. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan (35 de ani) traversează o perioadă dificilă în căsnicie și chiar dacă nu a confirmat sau infirmat despărțirea de actorul George Burcea, cântăreața și-a deschis sufletul în mediul online unde a postat mai multe mesaje dureroase.

Cântăreața Andreea Bălan, mesaje triste pe conturile de socializare

Frumoasa blondină Andreea Bălan nu mai încearcă să se ascundă și ușor-ușor începe să spună care este adevărul în ceea ce privește relația cu George Burcea. Cântăreața și actorul au împreună două fetițe superbe, au cariere de succes, dar se pare că relația amoroasă a început să scârțâie chiar dacă cei doi nu au dorit să vorbească despre asta.

Vedeta a început să posteze în mediul online tot mai multe mesaje și citate triste care ne transmit foarte clar că relația cu George Burcea nu mai este ca la început. Dacă s-au despărțit sau nu Andreea Bălan nu a comentat acest aspect, dar a lăsat să se înțeleagă multe alte lucruri.

„Există o fericire în viață, să iubești și să fii iubit”, a scris cântăreața în limba engleză la o fotografie postată pe contul de Instagram. „Succesul nu este un accident. Munca grea, perseverența, învățarea, studiul, sacrificiul și mai presus de toate, iubirea pentru ceea ce faci”, a fost un alt mesaj trist.

Andreea Bălan se desparte de actorul George Burcea?

Tot pe rețeaua de socializare Andreea Bălan a mai postat și un clip video în care apare cu micuța Clara, iar pe fundal se aude melodia „Summetine Sadness” a artistei Lana del Rey. „Sărută-mă tare, înainte să pleci / Tristeţe de vară / Am vrut să ştii / Că, iubitule/iubito, eşti cel / cea mai bun / ă”. Oare să fie tot un mesaj cu subînțeles?

„Nu știi niciodată cât de puternică ești… până a fi puternic este singura opțiune pe care o ai” sau „ Încrederea în sine vine din exterioe, nu din laude și confirmări exterioare”, a mai scris artista în dreptul unor imagini pe contul de Instagram acolo unde pare că spune tot ceea ce are pe suflet.

Și asta nu este tot, componenta trupei Andrei a mărturisit că oamenii își dau prea mult cu părerea, dar nu știu ce se întâmplă cu adevărat în relația ei cu George Burcea. „Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic” a scris Andreea Bălan într-un comentariu în mediul online.

Soțul artistei a plecat de acasă. Neînțelegerile dintre cei doi tot mai dese

„Oficial, nu s-a mutat încă din casa Andreei Bălan, dar nici nu mai stă acolo. Merge din când în când, își ia haine, și pleacă din nou, în ciuda faptului că ea încearcă să îl rețină, să discute. Atunci el reacționează ciudat, ridică vocea, nu vrea să o asculte, și pleacă. 

Andreea încearcă să fie tare pentru cele două fetițe pe care le au împreună, dar inima ei e zdrobită. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”, a mărturisit o persoană din anturajul Andreei Bălan pentru wowbiz.ro.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×