Andreea Bălan, mesaj în ziua anversării fiicei sale: ”Am avut parte de cea mai grea încercare” VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/03/2020, 11:05
Andreea Bălan, mesaj în ziua anversării fiicei sale: ”Am avut parte de cea mai grea încercare” VIDEO
Andreea Bălan, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale Clara. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan are noi motive de bucurie pentru că astăzi o sărbătorește pe fiica sa cea mică Clara. Cântăreața a ținut să marcheze acest eveniment printr-un mesaj emoționant postat pe una dintre rețelele de socializare în care mărturisește că cel mai important lucru în viață este să iubești și să ți se răspundă cu aceeași monedă.

Ce mesaj a transmis vedeta cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale Clara

Cântăreața Andreea Bălan trece prin momente tensionate în ceea ce privește căsnicia sa cu actorul George Burcea, dar nu a uitat de aniversarea fiicei sale Clara. Micuța împlinește frumoasa vârstă de un anișor, iar celebra sa mamă a ținut să-i transmită un mesaj emoționant cu această ocazie.

Ziua de 4 martie reprezintă pentru blondină una dintre cele mai frumoase pentru că a venit pe lume cea de-a doua minune din viața sa, Clara. Pe de altă parte această zi este și una tristă pentru că artista a fost pusă la o grea încercare de Dumnezeu peste care a reușit să treacă și anume faptul că inima sa s-a oprit pentru câteva clipe după naștere.

„Ziua de 4 martie este o zi foarte importantă în viața mea deoarece în această zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot în această zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea încercare a vieții mele, când inima mi s-a oprit pentru câteva secunde. 

Cântăreața a lansat o nouă piesă intitulată”Inimă de fier”

De atunci m-am resetat ca om și am realizat că sănătatea este cel mai important lucru și iubirea celor dragi este cea mai de preț comoară”, a scris cântăreața pe contul de Instagram. 

Andreea Bălan nu se lasă doborâtă de problemele din viața personală și continuă să-și vadă mai departe de cariera sa muzicală. Frumoasa artistă lucrează foarte mult și a lansat cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale o nouă piesă intitulată „Inimă de fier”, melodie care a strâns în câteva ore peste 52.000 de aprecieri.

„Dragii mei, azi de ziua Claritei, vă ofer melodia «Inimă de fier», o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă. Nebunia și viteza de azi ne fac de multe ori să ne pierdem în detalii nesemnificative și să uităm că, de fapt, importantă e fericirea… iar la ea putem ajunge doar dacă înțelegem că viata, cu bune și mai puțin bune, e frumoasă atunci când iubești și ești iubit❤️🙏🌈🎼”, a continuat cântăreața postarea de pe contul de socializare.

Jumătatea trupei Andre a mărturisit că în perioada următoare va lansa mai multe piese despre viața ei personală, dar și despre încercările la care soarta ne supune pentru a vedea cât de puternici suntem de fapt. Andreea Bălan va transmite prin noile sale melodii iubire, suferință, dar și puterea de a merge mai departe indiferent de obstacolele care ne ies în cale.

„Keep walking and keep smiling 🎼🎤 ”este noul motto după care se ghidează acum artista care trece printr-o perioadă dificilă în viața personală după ce a ales să divorțeze de actorul George Burcea alături de care are două fetițe drăgălașe, Ella și Clara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×