Andreea Bălan l-a invitat pe tatăl său la nuntă: “Situația este foarte ok între noi”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/09/2019, 16:58
Andreea Bălan l-a invitat pe tatăl său la nuntă: “Situația este foarte ok între noi” GALERIE FOTO
Andreea Bălan l-a invitat pe tatăl său la nuntă. Sursa foto: antena1.ro

Andreea Bălan l-a invitat pe tatăl său la nuntă și a spus de ce  lipsit acesta de la cununia civilă, când toată presa a remarcat lipsa lui Săndel Bălan. Vedeta nu-și mai vede capul de treabă, deoarece organizează propria nuntă, iar acest lucru îi ocupă mult timp.

Andreea Bălan l-a invitat pe tatăl său la nuntă

Vedeta își face timp, totuși, pentru evenimentele mondene. La o astfel de petrecere a vorbit Andreea Bălan despre relația pe care o are în prezent cu tatăl său. „Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu!

NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia”, a spus Andreea Bălan pentru Viva.

Andreea Bălan l-a invitat pe tatăl său la nuntă
Andreea Bălan l-a invitat pe tatăl său la nuntă. Sursa foto: playtech.ro

Andreea Bălan își acuză tatăl că era agresiv pe vremea când ea cânta în Andre

Relaţia Andreei Bălan cu tatăl ei, Săndel, a fost una precară, în ultimii ani. Ea ăși acuză tatăl că a fost foarte agresiv în timpul când făcea parte din trupa Andre. Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a negat mereu acuzaţiile fiicei sale cum că ar fi fost agresiv cu ea în copilărie. Bărbatul a spus că artista exagerează.

“Andreea a exagerat. Nu e prima oara cand face astfel de declaratii si nu le inteleg. Sa-mi spuna si mie un artist care a vazut ca eu am batut-o pe Andreea, in culise. Ea mai exagereaza. Nu sunt suparat pe ea, e fata mea. Certuri, discutii erau. Era si multa oboseala, trebuia si disciplina. Dar nu se pune problema sa o fi lovit”, sustine Săndel Balan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×