Andreea Bălan, gânduri de împăcare cu Keo? Gestul care a scos-o din minți pe Misty

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/05/2020, 18:25
Andreea Bălan, gânduri de împăcare cu Keo? Gestul care a scos-o din minți pe Misty
Misty și Andreea Bălan, la cuțite din cauza lui Keo. Sursa foto copilul.ro

Chiar dacă au trecut mai bine de șase ani de când Andreea Bălan a pus capăt relației cu Keo, subiectul s-a reactivat și stârnește controverse uriașe în mediul online, unde îndrăgita artistă și Misty, actuala iubită a omului care i-a fost partener de viață, și-au aruncat vorbe grele. A fost nevoie de un gest aparent banal pentru ca un „război” în toată regula să ia naștere chiar sub ochii noștri și ai cântărețului, care preferă să urmărească întregul schimb de replici de pe margine.

Misty, scandal monstru cu Andreea Bălan. Keo este mărul discordiei

Totul a început în momentul în care vedeta show-ului „Te cunosc de undeva”, despărțită recent, dar încă neoficial de actorul George Burcea, a dat câteva like-uri la postările de pe Instagram ale fostului iubit. Cei doi și-au spus adio în 2014, după 8 ani de relație, iar Keo are acum o familie cu Alexandra Pavel, cunoscută publicului larg drept Misty, care în ianuarie 2018 i-a dăruit o fetiță.

Imediat au apărut speculații conform cărora artistei i-ar surâde ideea unei împăcări, mai ales că toate aprecierile ei sunt pentru fotografii în care Keo apare singur, adică fără soție și fără copil. Cum fără fum nu iese foc, fanii au ținut să o avertizeze pe Misty, iar blondina le-a răspuns imediat, semn că sesizase la rândul său gestul Andreei Bălan.

Neața, dragilor. Bună, Andra (n.r., o prietenă de pe rețelele de socializare). Am primit aseară întrebările de la tine, însă le-am lăsat pentru astăzi pentru că era destul de târziu. Îmi cer scuze pentru întârziere, dar a trebuit să mă opresc și să întrerup pentru Arya (n.r. fetița ei) care voia să pape.

Andra, cred că universul nu vrea ca eu să răspund la această întrebare pentru că nu găsesc timp, Arya mă solicită foarte tare. Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină.

Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos ca întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist”, a răspuns Misty întrebărilor venite din partea fanilor, alimentând și mai mult speculațiile.

Nu mă deranjează deloc. Keo este un artist foarte talentat și foarte apreciat de o țară întreagă și vă invit și pe voi să urmăriți acele filmulețe cu Keo interpretând la pian. Îmi pare rău pe de o parte că v-am răspuns la aceste întrebări pentru că nu fac altceva decât să alimentez ceea ce va urma să apăra în presă din cauza sau datorită acestor like-uri pe care voi le-ați observat și de care m-ați informat pentru că habar nu aveam, iar eu greșesc foarte mult răspunzându-vă vouă acum la aceste întrebări.

De cele mai multe ori, tăcerea este de aur și așa am procedat întotdeauna pentru liniștea familiei mele, pentru mine, pentru fericirea mea. Dar pe de altă parte, pe undeva… cred că simțeam nevoia. De asemenea, și eu, uneori, din diferite motive, fie din curiozitate, plictiseală, din plăcere, admirație, apreciere, urmăresc anumite pagini, da? …dar o fac din umbră.

Nu simt nevoia să-mi fac cunoscută și simțită prezența pe acele pagini tocmai pentru că știu că voi crea astfel de discuții pe subiecte controversate și de titluri senzaționale în presă care, cu siguranță, vor urma să apară”, a mai spus artista.

Reacția subtilă a Andreei Bălan: „Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo

Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo!”, i-a transmis Andreea Bălan femeii care i-a dăruit un copil fostului său iubit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×