Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite. Fiica ei, internată de urgență la spital: ”A leșinat”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/11/2019, 10:04
Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite. Fiica ei, internată de urgență la spital: ”A leșinat”
Fiica Andreei Bălan a înghițit ceva și a leșinat. Sursa foto; verdict.ro

Cântăreața Andreea Bălan a simțit că-i fuge lumea de sub picioare când a primit un telefon în care era anunțată că fiica sa cea mică, Clara, a leșinat după ce a înghițit ceva. Artista a văzut negru în fața ochilor și a plecat de urgență de la repetiții.

Clara, fiica Andreei Bălan a înghițit ceva și a leșinat

Andreea Bălan a povestit un moment neplăcut din viața sa de mamă. Artista se afla la repetiții când a fost sunată chiar de soț pentru că fiica cea mică nu se simțea bine. Micuța Clara (7 luni) a leșinat după ce a înghițit un obiect necunoscut, iar Andreea s-a panicat și a fugit într-un suflet spre casă. Cântăreața a mărturisit că s-a speriat foarte tare și a lăsat totul baltă, ajungând acasă chiar înaintea medicilor de la Ambulanță.

„Am murit. Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată”, a spus artista la emisiunea Xtra Night Show, scrie spynews.ro

Andreea Bălan: ”Am ajuns înaintea Salvării”

Cântăreața a mărturisit că în momentul în care a primit vestea a aruncat microfonul și a fugit spre ușile închise trăgând de ele cu putere, cerând să iasă din sala de repetiții. Andreea Bălan a condus spre casă și în mai puțin de 7 minute era alături de fiica sa. Din fericire, micuța se simțea mai bine. Medicii de pe Ambulanță au venit la 30 de minute de la primul apel.

„Am ajuns înaintea Salvării, vreau să spun”, a mai spus artista. Medicii i-au efectuat fetiței o serie de controale medicale amănunțite, dar nu au reușit să găsească obiectul înghițit. Cert este că micuța a fost dusă la spital unde i s-a decsoperit o amigdalită inflamată pentru care i s-a recomandat antibiotic. Andreea Bălan a respirat ușurată și chiar a susținut un concert în acea seară.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×