Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Relația lor a durat doar o lună

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/11/2019, 11:26
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Relația lor a durat doar o lună
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache nu mai sunt împreună. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Antonescu (36 de ani) a fost căsătorită timp de 8 ani cu Traian Spak cu care are și o fetiță, Sienna (8 ani). Artista a luat decizia de a divorța, dar încă nu au fost semnate actele. Acest lucru nu a împiedicat-o pe cântăreață să înceapă o relație cu Ștefan Manolache (26 de ani) cunoscut ca și ”Prințișorul taxiurilor”. Cei doi păreau foarte fericiți, dar iată că drumurile lor s-au separat.

Andreea Antonescu n-a mai suportat ieșirile lui Ștefan Manolache

La scurt timp după ce a a anunțat că divorțează de bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani și cu care are o fetiță, Andreea Antonescu își găsea alinarea în brațele unui tinerel. Relația din artistă și Ștefan Manolache părea foarte serioasă dacă este să ne luăm după faptul că Ștefan a cunoscut-o pe fiica Andreei, Sienna. De asemenea, artista i-a cunoscut la rândul ei pe părinții reporterului de la Acces Direct.

După doar o lună cântăreața a decis să pună capăt relației cu Ștefan Manolache. Totul mergea ca uns în relația Andreei Antonescu cu Ștefan Manolache, dar după ce la urechile artistei au ajuns anumite ieșiri ale iubitului, cântăreața a decis să pună punct, potrivit viva.ro. Pe rețelele de socializare ale jumătății Andre apar în continuare fotografii cu cei doi.

Cum l-a cunoscut Andreea Antonescu pe Ștefan Manolache

Andreea Antonescu a mărturisit că nu și-a propus să se îndrăgostească, dar s-a întâmplat. Artista l-a cunoscut pe Ștefan Manolache în momentul în care acesta i-a luat un interviu. Cântăreața spunea la vremea respectivă că reporterul este cel care a făcut primul pas și așa au ajuns să iasă împreună.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu. Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim. Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan”, declara Andreea Antonescu în urmă cu o lună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×