Andreea Antonescu lucrează la marea revenire pe plan muzical, în vară: „Îmi pregătesc terenul”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/04/2020, 18:30
Andreea Antonescu lucrează la marea revenire pe plan muzical, în vară: „Îmi pregătesc terenul”
Andreea Antonescu pregătește revenirea pe plan muzical. Sursa foto: Instagram

Andreea Antonescu a declarat că pregătește o mare surpriză fanilor ei, după pandemia de coronavirus.

Andreea Antonescu revine în vară: „Îmi pregătesc terenul. Mai avem 28 de zile de autoizolare”

Componenta brunetă a trupei Andre a mărturisit la Teo Show că la vară va veni cu ceva spectaculos, fără să dea prea multe detalii despre ce este vorba.

„Cel puțin pentru o perioadă de trei luni după ce se va ridica această stare de urgență nu vor fi concerte. În vară am un proiect care îmi place foarte mult și despre care nu pot spune mai multe. Eu îmi pregătesc terenul. Mai avem 28 de zile de autoizolare”, a spus Antonescu.

Cântăreața și-a serbat azi onomastica (n.r.: o cheamă și Georgiana) fără mare tam-tam. Artista a spus că nu așteaptă cadouri și în tot acest timp a respectat regulile stării de urgență impuse de autoritățile române.

S-a reunit cu Andreea Bălan anul trecut în proiectul Andre

„Nu sunt omul cadourilor, pe mine mă bucură mesajele pe care le primesc pe Instagram. Oamenii îmi transmit mesaje frumoase și asta contează. Lucrurile materiale nu au avut importanță pentru mine de-a lungul timpului”, a completat vedeta.

Andreea Antonescu a revenit în forță pe scena muzicală alături de Andreea Bălan. Cele două s-au reunit în trupa care le-a consacrat, Andre, anul trecut și au participat într-un turneu împreună.

Fetele vor scoate cu siguranță pe viitor noi hituri. Poate că surpriza are legătură chiar cu proiectul Andre, căci de la piesa de revenire de anul trecut, cele două nu au mai scos nimic.

Andrelele s-au împăcat după mai bine de 15 ani în care au fost certate, iar acum sunt, pe lângă colege de trupă, și foarte bune prietene. Mai mult, cele două au realizat înainte de pandemie chiar și câteva vloguri împreună, unde au vorbit despre relația lor specială.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×