Andreea Antonescu, dezvăluiri despre divorţ. Ce reacţie a avut soţul la separare: “Nu a fost fericit”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 17:00
Andreea Antonescu, dezvăluiri despre divorţ. Ce reacţie a avut soţul la separare: “Nu a fost fericit” GALERIE FOTO
Andreea Antonescu a vorbit despre cum a reacționat soțul ei când a auzit despre divorț. Sursa foto: ciao.ro

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre divorțul de soțul ei, Traian Spak, dar și de momentul în care ea a deschis subiectul dureros. Vedeta a acordat un interviu pentru viva.ro, în care a spus exact cum s-a ajuns la această decizie pe care presa o specula de ani de zile.

Andreea Antonescu a vorbit despre cum a reacționat soțul ei când a auzit despre divorț

Vedeta a recunoscut că distanța i-a distrus căsnicia, deoarece soțul ei are afaceri în Statele Unite ale Americii și nu poate veni de câte ori ar vrea în România, iar ea vrea să stea mai mult acasă, mai ales pentru că Sienna, fiica ei și a lui Traian a ajuns la vârsta de 8 ani și s-a obișnuit la școala din România.

Andreea Antonescu a recunoscut că un alt motiv a fost muzica, la care nu a putut renunța nici în ruptul capului, deoarece este una dintre marile ei iubiri. Așa s-a ajuns la divorț, însă nu s-a întâmplat deodată, A fost o decizie îndelung gândită, după cum recunoaște vedeta.

Andreea Antonescu a vorbit despre cum a reacționat soțul ei când a auzit despre divorț
Andreea Antonescu a vorbit despre cum a reacționat soțul ei când a auzit despre divorț

”Nu pot spune că a fost fericit, încântat, eliberat”

„Nu s-a întâmplat într-o noapte, nu s-a întâmplat într-o secundă, nu s-a întâmplat într-o zi. De-a lungul timpului, am realizat, practic, că eu nu pot și nu vreau să mai trăiesc fără muzică. Contractele pe care le aveam în România, proiectele pe care le aveam în România mă făceau de fiecare dată să mă gândesc.

Urmează proiectul Andre, care implică foarte multă muncă, proiectul meu de suflet, proiect de la care lumea are extraordinar de mari așteptări – totul trebuie dus la nivelul pe care-l visează toată lumea și pe care noi l-am lăsat acum 17 ani, mi-am dat seama că implică muncă. Munca înseamnă timp.

Mi-am dat seama că voi rămâne mult timp aici. Stând mult timp aici și știind că Traian are planuri, are business-urile acolo, neputând să vină în țară, am realizat că trebuie să stau puțin, să mă opresc, să fac o pauză și să mă gândesc și la acest subiect. Am făcut-o, undeva la sfârșitul lunii aprilie, începutul lui mai, și când am fost eu convinsă – m-am întors la matematică și făcut niște calcule, iar când mi-am dat seama că alea sunt exacte, fără virgulă,  am dezbătut subiectul cu el.

Traian Spak nu a primit foarte bine vestea separării, dar a înțeles într-un final decizia Andreei Antonescu. ”Nu pot spune că l-a îmbrățișat, nu pot spune că a fost fericit, încântat, eliberat, ușurat, dar a înțeles, uman vorbind, ce se întâmplă, rațional vorbind, cum decurg lucrurile și am ajuns la această concluzie”, a declarat Andreea Antonescu pentru viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×