Andreea Antonescu apel disperat la 112. Cântăreața spune pe înregistrare: ”Vreau să plec acum de aici”

Alexa Serdan  
înStiri mondene
20/02/2020, 21:16
Andreea Antonescu apel disperat la 112. Cântăreața spune pe înregistrare: ”Vreau să plec acum de aici”
Ce a spus Andreea Antonescu când a sunat la numărul de urgență 112. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața Andreea Antonescu a sunat disperată la 112 susținând că este sechestrată de iubitul ei Ştefan Manolache, dar declarația vedetei a fost cu totul alta. Artista a povestit cum apelul a fost făcut din greșeală de un copil, dar apelul la numărul de urgență a dezvăluit altceva.

Ce ascunde Andreea Antonescu. Înregistrarea care schimbă situația

Componenta trupei Andre a reușit să atrage atenția publică într-un mod negativ după ce a sunat la numărul de urgență 112 susținând că este sechestrată într-un apartament din Iași. Polițiștii au reușit să localizeze apelul, dar când au ajuns la locuința iubitului ei Ștefan Manolache vedeta era teafără și nevătămată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Explicația dată de cântăreață oamenilor legii a fost un apel efectuat din greșeală de un copil aflat în vizită, însă polițiștii au dat publicității scurta discuție pe care artista a purtat-o cu operatoarea de la 112 înainte ca fostul reporter de la Antena 1 să-i ia telefonul și să închidă, potrivit stirileprotv.ro.

Aceasta este înregistrarea apelului către 112

„Operator 112: 112, ce urgență aveți?
Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu dacă puteți trimite o mașină la…
Operator 112: Unde e asta?
Voce neidentificată: Andreea Antonescu, lasă telefonul și lasă prostiile.
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici.
Operator 112? Unde doamnă?
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza căcaturilor pe care mi le faci”.

Ce a declarat cântăreața în fața polițiștilor

Andreea Antonescu nu a recunoscut că a sunat la numărul de urgență 112 și a avut propria sa variantă. Vedeta susține că vocea sa se auzea pe fundal pentru că nu-și găsea cheile și telefonul pentru că dorea să coboare la mașină să-și ia țăgările.

Cântăreața a fost sancţionată de poliţişti cu 4.000 de lei amendă și a declarat că va plăti această sumă, în ciuda faptului că nu a greșit cu nimic. Motivul amenzii a fost apelarea nejustificată la numărul de urgenţe 112, mai ales să oamenii legii au căutat-o până la aproape de ora 3 dimineața.

„Am invitat nişte prieteni, cu un copilaş care când se plictiseşte cere un telefon, singurul apel care s-a putut face e cel de la 112, iar pe fundal am fost auzită eu care îi spuneam lui Ştefan că vreau să-mi iau ţigările, că aş vrea să cobor la maşina să-mi iau ţigările.

Nu-mi găseam telefonul şi cheile, pe fundal se auzeau aceste rugăminţi ale mele de a-mi primi telefonul şi cheile”, a spus Andreea, conform sursei menționate anterior.

„Eram cu prietenii şi unul dintre puşti a apelat chiar de pe acest telefon 112. Cei de la poliţie şi-au făcut treaba foarte bine, s-au ghidat pe ceea ce au auzit pe fundal. O să plătim amenda”, a adăugat Ștefan Manolache.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×