Andreea Antonescu apel disperat la 112. Cântăreața spune pe înregistrare: ”Vreau să plec acum de aici”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/02/2020, 21:16
Andreea Antonescu apel disperat la 112. Cântăreața spune pe înregistrare: ”Vreau să plec acum de aici”
Ce a spus Andreea Antonescu când a sunat la numărul de urgență 112. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața Andreea Antonescu a sunat disperată la 112 susținând că este sechestrată de iubitul ei Ştefan Manolache, dar declarația vedetei a fost cu totul alta. Artista a povestit cum apelul a fost făcut din greșeală de un copil, dar apelul la numărul de urgență a dezvăluit altceva.

Ce ascunde Andreea Antonescu. Înregistrarea care schimbă situația

Componenta trupei Andre a reușit să atrage atenția publică într-un mod negativ după ce a sunat la numărul de urgență 112 susținând că este sechestrată într-un apartament din Iași. Polițiștii au reușit să localizeze apelul, dar când au ajuns la locuința iubitului ei Ștefan Manolache vedeta era teafără și nevătămată.

Explicația dată de cântăreață oamenilor legii a fost un apel efectuat din greșeală de un copil aflat în vizită, însă polițiștii au dat publicității scurta discuție pe care artista a purtat-o cu operatoarea de la 112 înainte ca fostul reporter de la Antena 1 să-i ia telefonul și să închidă, potrivit stirileprotv.ro.

Aceasta este înregistrarea apelului către 112

„Operator 112: 112, ce urgență aveți?
Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu dacă puteți trimite o mașină la…
Operator 112: Unde e asta?
Voce neidentificată: Andreea Antonescu, lasă telefonul și lasă prostiile.
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici.
Operator 112? Unde doamnă?
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza căcaturilor pe care mi le faci”.

Ce a declarat cântăreața în fața polițiștilor

Andreea Antonescu nu a recunoscut că a sunat la numărul de urgență 112 și a avut propria sa variantă. Vedeta susține că vocea sa se auzea pe fundal pentru că nu-și găsea cheile și telefonul pentru că dorea să coboare la mașină să-și ia țăgările.

Cântăreața a fost sancţionată de poliţişti cu 4.000 de lei amendă și a declarat că va plăti această sumă, în ciuda faptului că nu a greșit cu nimic. Motivul amenzii a fost apelarea nejustificată la numărul de urgenţe 112, mai ales să oamenii legii au căutat-o până la aproape de ora 3 dimineața.

„Am invitat nişte prieteni, cu un copilaş care când se plictiseşte cere un telefon, singurul apel care s-a putut face e cel de la 112, iar pe fundal am fost auzită eu care îi spuneam lui Ştefan că vreau să-mi iau ţigările, că aş vrea să cobor la maşina să-mi iau ţigările.

Nu-mi găseam telefonul şi cheile, pe fundal se auzeau aceste rugăminţi ale mele de a-mi primi telefonul şi cheile”, a spus Andreea, conform sursei menționate anterior.

„Eram cu prietenii şi unul dintre puşti a apelat chiar de pe acest telefon 112. Cei de la poliţie şi-au făcut treaba foarte bine, s-au ghidat pe ceea ce au auzit pe fundal. O să plătim amenda”, a adăugat Ștefan Manolache.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×