Andreea Antonescu a confirmat relația cu Ștefan Manolache, fostul mai multor vedete cunoscute din România

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/10/2019, 09:43
Andreea Antonescu a confirmat relația cu Ștefan Manolache, fostul mai multor vedete cunoscute din România
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache sunt împreună. Sursa foto: Facebook Ștefan Manolache/ Instagram Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a confirmat relația cu Ștefan Manolache, ”prințișorul” de Dorobanți care a avut relații cu mai multe femei celebre din România. Presa tabloidă a scris despre faptul că solista de la Andre s-ar vedea de ceva vreme cu acesta, iar în spațiul public au apărut și imagini cu cei doi porumbei.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache formează un cuplu

Andreea a recunoscut că se vede cu Ștefan și că relația este încă la început, motiv pentru care dorește să fie mai rezervată. Vedeta nu a vrut să intre în detalii în legătură cu relația cu fostul crai de Dorobanți, dar a spus că povestea de iubire este cât se poate de serioasă și că nu mai e în acea etapă a vieții în care să se concentreze exclusiv pe aventuri.

„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, a declarat Andreea Antonescu pentru spynews.ro.

andreea antonescu ștefan manolache
Ștefan Manolache, alături de Evolette, fiica Silviei Popescu. Sursa foto: Facebook Ștefan Manolache

Ștefan Manolache, ex-ul fetei Catincăi Roman

Ștefan Manolache a fost partenerul mai multor femei cunoscute din showbiz-ul românesc. A atras atenția tuturor după ce s-a afișat la brațul Silviei Popescu, una din câștigătoarele concursului Bravo, ai stil, pe care a schimbat-o apoi cu o altă fostă concurentă din același reality-show fashion, Adela Tecuceanu.

S-a separat și de Adela pentru că a fost cucerit de fata Catincăi Roman, Calina, cu care a fost văzut de mai multe ori pe bulevardele bucureștene și prin cluburi. Ștefan este acum cu una din cele mai de succes artiste din România, Andreea Antonescu fiind numele cel mai greu de pe lista sa de iubite faimoase.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×