Andrea, fiul lui Walter Zenga a răbufnit! „Nu mai vorbesc de 12 ani cu tatăl meu”

în Stiri mondene
03/10/2018, 16:19
Andrea, fiul lui Walter Zenga a răbufnit! „Nu mai vorbesc de 12 ani cu tatăl meu” GALERIE FOTO
Andrea Zenga, fiul lui Walter Zenga, spune ca nu a mai vorbit cu tatal sau de 12 ani!

Ultimul episod din ”Insula Iubirii” Italia a fost una cu acuzații grave făcute de fiul lui Walter Zenga la adresa tatălui său, cu care nu mai are nicio relație! Andrea Zenga și iubita lui, Alessandra Sgolastra, participă la faimosul show de televiziune din Italia, care este urmărit cu sufletul la gură de milioane de telespectatori.

Iubita lui Andrea Zenga a avut o discuție mai intimă cu una dintre ”ispite”, căruia i-a mărturisit că relația cu Andrea Zenga scârțâie, deoarece Andreea este ca tatăl său, Walter Zenga!

Andrea Zenga, scos din sărite de comparația cu tatăl său

Acuzațiile au ajuns la urechile lui Andrea, care s-a făcut foc și pară! Cel mai mult l-a supărat asemănarea cu tatăl său! ”Cum să spună că sunt fiul tatălui meu, cum să spună că semăn cu tatăl meu, cu care nu am mai vorbit de 12 ani”, a răbufnit Andrea Zenga!

Celebrul portar Walter Zenga are cinci copii, cu trei femei! Andrea Zeanga este cel mai mare dintre copiii săi și este pasionat de fotbal, ca tatăl său. Are 25 de ani și a jucat fotbal pentru mai multe echipe de derie D. Este fiul lui Walter Zenga și a vedetei TV Roberta Termali.

Citește și Andreea de la Insula iubirii, mireasă. A făcut nuntă cu ispita George

Citește și Insula iubirii, gazda erotismului! Noua ispită feminină a rămas în sânii goi în fața lui Ionuț Gojman

Walter Zenga este în prezent căsătorit cu românca Raluca Zenga. Cei doi s-au cunoscut în aeroport, la Milano. Ei au călătorit cu acelaşi avion şi în timpul zborului s-a înfiripat şi povestea lor. Nimeni nu le dădea prea mari şanse, dar cei doi sunt acum căsătoriți şi sunt părinţii a doi copii superbi. Idila dintre Raluca şi Walter Zenga a debutat în 2003, în perioada în care italianul antrena echipa FC Naţional. Un an mai târziu cei doi s-au cununat civil, iar nunta a fost celebrată abia în 2009 la un restaurant de la Bran.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×