Andra, confesiune neașteptată la Românii au talent: „David știe deja cum se fac copiii”

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 22:29
Andra, confesiune neașteptată la Românii au talent: „David știe deja cum se fac copiii”
Andra a dat din casă. I-a spus deja băiatului ei cum se fac copiii. Sursa foto: captură PRO TV

Andra a făcut o confesiune cu totul neașteptată într-una dintre pauzele dintre momentele preselecției de la Românii au talent.

Andra a scăpat porumbelul într-o pauză la Românii au talent

Jurata a intrat într-o discuție despre sex cu colegii ei și… a scăpat porumbelul. Aceasta a spus că are o relație cu totul specială cu Eva și David, în vârstă de 4, respectiv 9 ani, și că nu le ascunde nimic.

„Mă faceți să spun niște lucruri, să roșesc”, a început Andra după o discuție avută cu Mihai Petre și Florin Călinescu.

Vedeta a spus apoi că are o relație foarte deschisă cu cei doi copii și că David știe deja ce trebuie despre raporturile intime dintre două persoane, asta pentru că a aflat și la școală câte ceva.

Cântăreața are o familie minunată

„David știe deja cum se fac copii. A zis și el la școală, i-am zis să nu se laude cu ce știe”, a explicat Andra.

Cântăreața o va pune în temă cu acest subiect sensibil pentru copii și pe Eva, dar trebuie să mai aștepte căci fetița are doar 4 anișori.

Andra formează una dintre cele mai frumoase familii alături de Cătălin Măruță, iar în ultimele săptămâni le împărtășește fanilor ei tot ce face în carantină prin intermediul rețelei de socializare Youtube.

Vedeta îi ia pe micuți de fiecare dată când merge la cumpărături cu Cătălin, iar clipurile cu dialogurile pe care le poartă cei doi părinți cu copiii strâng de fiecare dată zeci de mii de vizualizări pe rețeaua video.

La fel ca toți artiștii, și Andra a fost nevoită să își anuleze spectacolele din cauza pandemiei de coronavirus, însă va reveni cu siguranță în forță după ce va trece această perioadă de criză. Muziciana a spus în repetate rânduri că cel mai tare îi este dor de interacțiunea cu publicul de la concertele sale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×