Andra părăsește Vocea României! Horia Brenciu, revenire de senzație la Pro TV

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/06/2019, 11:19
Andra părăsește Vocea României! Horia Brenciu, revenire de senzație la Pro TV
Horia Brenciu o va înlocui pe Andra la Vocea României din toamna aceasta Sursa foto: stirileprotv.ro

Show-ul „Vocea României” aduce o surpriză de proporții toamna aceasta. Horia Brenciu revine pe platourile de filmare. Cântăreața Andra va părăsi postul de jurat. Vestea a fost anunțată chiar pe pagina oficială a emisiunii.

Horia Brenciu va fi din nou jurat la Vocea României

Muzicianul Horia Brenciu se întoarce ca și jurat al show-ului ”Vocea României”, de la Pro TV, din toamna acesta alături de Tudor Chirilă, Smiley și Irina Rimes. Prin urmare, sezonul 9 al emisiunii se va defășura fără Andra. Anunțul a fost făcut chiar de producători pe pagina oficială a emisiunii tv. „Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019”,  conform site-ului oficial al show-ului. 

„Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu. Vă reamimtim că, Horia Brenciu a câștigat de două ori trofeul Vocea României odată cu Julie Mayaya și a doua oară cu Mihai Chițu.

Cântărețul a părăsit ”Vocea României” în anul 2014, iar locul său a fost ocupat de actorul și cântărețul Tudor Chirilă. În ultimii ani Brenciu a fost jurat X-Factor, de la postul concurent Antena 1. Se pare că, trustul Intact nu va mai produce această emisiune din această toamnă.

Horia Brenciu a mai fost jurat în show-ul de la Pro TV
Horia Brenciu o va înlocui pe Andra la Vocea României din toamna aceasta
Sursa foto: stirileprotv.ro

Ce spun jurații ”Vocea României” despre noul sezon care se va difuza în această toamnă

Filmările pentru sezonul 9 ”Vocea României” de la Pro TV vor începe cât de curând, iar producătorii anunță un show extraordinar care va fi condimentat cu tensiuni, dinamism și replici incendiare, dar și cel mai important ”ingredient” foarte multă muzică bună.

„Sunt foarte fericită să vă anunț că ne vedem din nou la Vocea României. Am mari speranțe că anul acesta voi întâlni Vocea care va aduce trofeul în echipa Cosmos! Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep in forță. Îmi doresc să mai fie cu noroc și, în final, oricare ar fi sorții, să câștige Vocea!!!”, a spus Irina Rimes. Și Smiley abia așteaptă filmările sezonului 9 ”Vocea României” și îi urează bun venit noului jurat. „Sunt sigur că o să avem și mai multă efervescență în noua formulă de antrenori: Bine ai revenit, Horia Brenciu!”.

„Vocea României mi-a adus mai multe satisfacții decât bănuiam când am acceptat rolul de antrenor în primul sezon. N-am crezut că o să pot fi în show-ul ăsta câte puțin din toate: pedagog, regizor, orchestrator, actor sau eu însumi. E rar ca un show de televiziune să-ți dea ocazia să „te joci pe tine”. Așa că e foarte simplu ca Vocea să te facă dependent. Și bănuiesc că dependența asta mă ține pe scaunul ăla și în sezonul ăsta. În rest, să fie voci, să fie voce, muzică bună și replici inteligente.”, a declarat Tudor Chirilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×