Andra Măruţă, afectată de epidemia de coronavirus. „Fiecare gest contează! Vă rog din suflet…”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/03/2020, 16:07
Andra Măruţă, afectată de epidemia de coronavirus. „Fiecare gest contează! Vă rog din suflet…”
Andra Măruţă,terifiată de epidemia de coronavirus

Toţi oamenii, indiferent de vîrsta pe care o au şi de domeniul de activitate, sunt îngroziţi de epidemia de coronavirus. Nu ai cum să rămâi indiferent când auzi că virusul ucigaş răpeşte sute de vieţi zilnic. Printre persoanele afectate se număr şi Andra

Andra Măruţă, afectată de epidemia de coronavirus. „Fiecare gest contează! Vă rog din suflet…”

Andra Măruţă este afectată şi din punct de vedere profesional de epidemia de coronavirus, întucât toate contactele pe care le avea au fost anulate, precum şi din punct de vedere uman. Artista, ca oricine în această perioadă stă cu gîndul la familie.

Astfel, vedeta a transmis un mesaj de suflet pe pagina personală de Instagram. Artista spune că vrea să-şi alunge gândurile pesimiste şi îndeamnă la responsabilitate în aceste vremuri grele în care trăim. De asemenea, cântăreaţa consideră că virusul ucigaş va fi eradicat.

Andra, terifiată de epidemia de COVID-19

Dragii mei, încerc să îmi alung gândurile pesimiste, oricât ar fi de îngrijorător ce se întâmplă. Fac eforturi să mă gândesc mai mult la oamenii minunați care își oferă timpul sau donează produse sau bani, dar și la companiile care și-au dat seama câtă nevoie are comunitatea de implicarea lor. Fiecare gest contează! Vă rog din suflet, fiți responsabili”, a scris Andra pe pagina proprie de Instagram.

Andra face apel la populaţie să nu se expună inutil şi aduce aminte de igiena personală, o parte foarte importantă în limitarea răspândirii coronaviruslui.

De asemenea, Andra îşi sfătuieşte fanii să aibă o mai strânsă legătură cu familia, iar pentru cei care au familii în străinătate îi îndeamnă să folosească telefonul şi internetul cât mai des, pentru a comunica.

Ține-ți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case. E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului.

Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi!”, a transmis Andra în mediul online.

Andra s-a implicat în lupta împotriva virusului ucigaş. Cântăreaţa a anunțat, în cadrul unui live făcut pe pagina personală de Facebook, că va dona 20.000 de euro Spitalului Matei Balş din Capitală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×