Andra, ce apariție! A dansat într-o rochie scurtă sub ochii lui Cătălin Măruță

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/07/2019, 21:11
Andra, ce apariție! A dansat într-o rochie scurtă sub ochii lui Cătălin Măruță GALERIE FOTO
Andra a dansat intr-o rochie mini

Andra a dansat într-o rochie mini, alături e un latino lover, chiar sub ochii lui Cătălin Măruţă! S-a întâmplat la Pro TV, chiar la emisiunea ”La Măruţă”, prezentată de soțul Andrei. Artista a cântat pentru prima dată într-un studio de televiziune cea mai nouă piesă a sa, intitulată ”Camarero”!

Andra a dansat foarte sexy, într-o rochie mini

Andra a fost prezentă în emisiunea soţului ei pentru a-şi promova cel mai nou single. Nu a mers singură, ci alături de celebrul artist Descemer Bueno, alături de care a pus în scenă un show de zile mari. ”Camarero” este cea mai nouă piesă lansată de Andra, în colaborare cu artistul latino Descemer Bueno. Cei doi au fost invitaţii lui Cătălin Măruţă, pentru a cânta pentru prima dată într-un studio de televiziune această piesă.

Îndrăgita artistă a purtat cu această ocazie o rochie mini, albă, semi-transparentă, cu care a făcut furori la TV. Toţi au fost cuceriţi de mişcările fierbinţi ale artistei, dar şi de picioarele foarte sexy ale artistei!

Andra a dansat intr-o rochie mini
Andra a dansat intr-o rochie mini. Sursa foto: okmagazine.ro

”Camarero”, o melodie foarte apreciată de fani

Andra și compozitorul brazilian s-au întâlnit în anul 2017, când au stat mai mult timp în studio-ul de înregistrări și au stabilit linia melodică a viitoarei colaborări. Se pare că alegerea făcută de ei a fost una bună, deoarece în doar câteva ore de la lansarea piesa fusese urmărită de peste 100 de mii de fani.

Andra a fost încântată de creativitatea și personalitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a rămas impresionat de vocea Andrei și de compatibilitatea ei cu stilul care l-a consacrat, latino cu elemente de hip-hop. Așa a luat naștere piesa “Camarero“, Andra a influențat piesa de la primele versuri și acorduri, iar cubanezul a ascultat cum sună piesa pe vocea ei.

“Să lucrez cu Andra, cea mai mare artistă din România, este o mare plăcere. Sunt convins că piesa Camarero se va auzi toată vara!“, a declarat Descemer Bueno.

“Descemer are un simț extraordinar pentru muzica ritmată, are salsa în sânge, umor și creativitate incredibila. Mă bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem. Cred că mai putem face multe lucruri frumoase împreună”, a spus completat Andra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×