Andi Moisescu despre clipele perfecte din viața sa: ”Emoția mă ține viu”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/03/2020, 10:21
Andi Moisescu despre clipele perfecte din viața sa: ”Emoția mă ține viu”
Andi Moisescu despre clipele perfecte din viața sa: ”Emoția mă ține viu”. Sursa foto: Instagram.com

Andi Moisescu a mărturisit că este mereu surprins de numerele concurenților „Românii au talent” deși emisiunea a ajuns a sezonul 10. Juratul și prezentatorul TV a dezvăluit care este secretul care-l menține viu și a mărturisit că nu și-ar vedea viața fără meseria pe care o iubește de atâția ani.

Juratul „Românii au talent”, emoționat la fiecare concurent

Juratul de la Pro TV Andi Moisescu a mărturisit că îi place să fie plăcut surprins de fiecare dată în timpul emisiunii „Românii au talent” și niciodată nu și-a impus limite. Prezentatorul TV susține că este extrem de emoționat de toate numerele pe care le vede pe scenă, dar niciodată nu spune că le-a văzut pe toate.

„Românii au talent e show-ul care într-adevăr mi-a îmbogățit viața. Experiențele pe care le-am trăit eu până acum acolo sunt realmente priceless.

Ce-l menține viu pe Andi Moisescu: ”Să jonglez cu emoții”

Am râs cu poftă, am fost emoționat la modul cel mai sincer și-am învățat să nu mai spun niciodată că nu mai are ce să mă mai surprindă, pentru că le-am văzut pe toate. Întotdeauna va apărea ceva nou și complet neașteptat”, a declarat juratul pentru ciao.ro.

De asemenea, juratul a ținut să adauge că se ghidează în această viață numai după emoții. Andi Moisescu spune că îi provoacă emoție absolut tot ce se întâmplă în jurul lui și adoră meseria pe care o face pentru că-l ajută să jongleze cu emoțiile.

„Cam tot ceea ce fac și aproape tot ce se întâmplă în jurul meu îmi provocă emoție. Unde mai pui că, în fond asta-i meseria mea, de fapt. Să jonglez cu emoții. Viața mea toată e o emoție și cred că exact asta mă ține viu”, a mai spus juratul, potrivit sursei menționate.

Care sunt numerele care l-au surprins pe Andi Moisescu, plăcut sau nu

Gazda emisiunii „Apropo TV” spune că show-ul de talente i-a făcut viața mai frumoasă și l-a făcut să râdă cu poftă de toate momentele vieții. Andi Moisescu a avut clipe când a fost emoționat de poveștile de viață are concurenților „Românii au talent”, dar și când s-a speriat de ceea ce a văzut pe scenă.

„Cel mai recent exemplu care m-a impresionat până la lacrimi e Erno Varga. Mi-am stăpânit cu greu lacrimile, dar emoțiile mele au fost evidente în glas. Apăsarea butonului auriu într-un astfel de moment a venit de la sine.

La capitolul sperietură, am tot ceva recent, din sezonul ăsta în minte. Indienii care păreau scăpați de la nebuni. Încă mă mai întreb cum au ieșit de pe scenă exact atâția cât au și intrat, în condițiile în care și-au ars la propriu ciocane unde nu vedeau cu ochii, fiind practic legați la ochi”, a completat Andi Moisescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×