Anda Adam a rupt tăcerea după ce presa a scris că a divorțat: „Nu am de ce să mă feresc”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/05/2020, 16:50
Anda Adam a rupt tăcerea după ce presa a scris că a divorțat: „Nu am de ce să mă feresc”
Anda Adam a recunoscut să se ceartă cu soțul ei, dar nu a spus nimic despre divorț. Sursa foto: Instagram

Anda Adam s-ar fi despărțit de partenerul ei, iar o parte a presei mondene scrie că lucrurile au mers chiar mai departe și cei doi au ajuns chiar la un divorț de comun acord.

Anda Adam a vorbit despre divorț: „Nu am de ce să mă feresc. Toată luma se mai ceartă, mai ales în perioada asta”

Cântăreața a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima oară despre acest subiect și asta doar pentru că este sunată aproape zi de zi de prieteni care o întreabă dacă e pe bune știrea cu divorțul.

„Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o”, a mărturisit Anda Adam la Kanal D.

„Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații.

Vedeta nu mai poartă verigheta primită de la Sorin

M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a completat artista.

Zvonurile despre divorțul Andei de Sorin Niculescu, bărbatul cu care are o fetiță minunată pe nume Evelina s-au înmulțit după ce aceasta a fost văzută fără verighetă pe deget.

Pe lângă lipsa verighetei, fanii blondinei au remarcat că de la o vreme nu își mai trimit pupici și nu își mai dau like-uri la ceea ce postează pe rețelele online. Ba mai mult, nu au mai pus o fotografie împreună de mult timp.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×