Anda Adam a pierdut procesul cu proprietara casei în care a locuit. Câți bani trebuie să plătească drept cheltuieli de judecată

Andreea Marin   
în Stiri mondene
07/07/2022, 12:51
Anda Adam a pierdut procesul cu proprietara casei în care a locuit. Câți bani trebuie să plătească drept cheltuieli de judecată
Anda Adam a pierdut procesul referitor la evacuarea casei. Foto: Instagram

Anda Adam a pierdut procesul deschis pe numele ei în cazul evacuării din casa din Bragadiru. Instanța a respins apelul cântăreței.

Anda Adam a pierdut procesul referitor la evacuarea casei

Anda Adam a pierdut procesul referitor la evacuarea casei în care locuia, după ce instanța a respins apelul acesteia și acum este obligată la plata cheltuielilor de judecată.

Tribunalul Ilfov a respins ca nefondat apelul artistei la hotărârea Judecătoriei Cornetu și a dat câștig de cauză proprietarilor imobilului respectiv.

„Final de proces în cazul evacuării cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată și la plata cheltuielilor de judecată”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, cel care i-a apărat pe proprietari.

Proprietarii casei respective au cerut un ordin de evacuare pentru Anda Adam, spunând că vedeta a locuit în mod ilegal în imobilul lor.

Cum se apăra Anda Adam în fața acuzațiilor

La rândul său, cântăreața a spus că nu mai locuia în acest imobil de la finalul anului 2021 și doar a fost surprinsă să afle că s-a emis acest ordin de evacuare.

De asemenea, aceasta a mai spus că proprietarii casei i-au promis că îi vor vinde proprietatea și după aceea s-au răzgândit.

Ulterior, femeia care deține proprietatea a dat-o în judecată pentru că a refuzat să părăsească imobilul. Anda Adam trebuie să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 3000 de lei.

Acest scandal a început în anul 2021, după ce Anda Adam a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare cu dorința că vrea să cumpere această locuință.

Proprietarul spunea că artista nu a onorat acest contract, lucru care a adus la anularea lui. Vedeta spunea că ar vrea să își recupereze investiția făcută în această casă, pentru că a mai făcut modificări pe care le-a plătit din banii proprii.

„Respinge apelul, ca nefondat. Obligă apelanta să plătească intimatei cheltuieli de judecată în apel, constând în onorariu avocat în cuantum de 2975 lei. Definitivă.

Pronunţată, astăzi, 01.07.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia Tribunalului Ilfov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×