Anca Sigartău a divorţat în secret! Declaraţiile făcute la Asia Express, de la Antena 1: „A fost o traumă”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/02/2019, 21:25
Anca Sigartău a divorţat în secret! Declaraţiile făcute la Asia Express, de la Antena 1: „A fost o traumă” GALERIE FOTO
Anca Sigartău a divortat in mare secret

Anca Sigartău este o actriță foarte bine cunoscută în România, însă nimeni nu a știut când a divorțat! Este mereu veselă și pusă pe glume, are trei copii frumoși, iar acum a revenit în atenția publicului, după ce s-a înscris în emisiunea Asia Express, difuzată de Antena 1  în zilele de duminică, luni și marți, de la ora 20:00.

Actrița a vorbit deschis despre viața și mariajul ei. Are trei copii cu același bărbat, omul de afaceri Tito Abbab, de care a divorțat cu ani în urmă.

Anca Sigartău a divorțat în secret

Anca Sigartău nu a avut deloc o căsnicie tocmai liniștită cu tatăl copiilor ei, după cum a recunoscut într-un interviu pentru revista Tango, actrița mărturisind că a fost agresată în timpul mariajului. “Ce să zic? Să zic dacă m-a bătut sau nu? Asta poate n-ar trebui să discutăm. Nu din rușine sau din dorința de a păstra o anumită imagine. Ci din respectul față de mine însămi…Deci clar a fost o traumă. Este o traumă. Oricât încerci să o ascunzi. Da, probabil că am plâns și chiar dacă n-ar fi fost lacrimi înlăuntrul meu plângeam în hohote!”, a povestit Anca Sigartău.

Anca Sigartău divort
Anca Sigartău participa la Asia Express impreuna cu fiul ei

Cunoscuta actrița a mărturisit că a și divorțat în secret, al treilea ei copil fiind născut chiar după despărțire. ”După al doilea copil, am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate”, a spus Anca Sigartău.

Actrița care a plecat în călătoria în Asia alături de fiul ei, Sofian Teodor, un tânăr de 20 de ani, a spus că atunci când a luat decizia plecării într-o experiență extremă a luat-o greu, că gândul la fiul ei și cu ideea că timpul petrecut împreună în Asia i-a apropiat foarte mult. Anca Sigartău și Sofian fac o echipă foarte bună în cadrul celebrei emisiuni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×