Anca Pop, o artistă care sparge orice barieră! Cum s-a lăsat fotografiată

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
14/05/2018, 16:54
Anca Pop, o artistă care sparge orice barieră! Cum s-a lăsat fotografiată GALERIE FOTO
Anca Pop susține că este un artist asumat, dispus să spargă toate barierele convenționale

Anca Pop, o artistă care sparge toate barierele! Mai exact, frumoasa blondă care a realizat cursuri spirituale de inițiere în cele mai exotice locații din lume este dornică să le arate și fanilor ei ce a învățat. Iar asta nu se oprește doar la a le povesti într-un video cum să își găsească echilibrul interior.

În filmulețele pe care le postează Anca Pop, artista joacă diferite roluri pentru ca mesajul ei să fie cât mai aproape de public
În filmulețele pe care le postează Anca Pop, artista joacă diferite roluri pentru ca mesajul ei să fie cât mai aproape de public

CITEȘTE ȘI:

Cât de mare s-a făcut fiica lui Cabral! Are 16 ani și este extrem de frumoasa!

Imagini cu vila de 7 milioane de dolari a lui Mr. Pink! Aici se răsfață Monica și Ramona Gabor, în Malibu

Cunoscută mai mult afară decât în România, potrivit Libertatea.ro, Anca Pop s-a filmat în ipostaze diferite, îmbrăcată în personaje variate și nu s-a ferit nici măcar să intre în LIVE pe Facebook în timp ce își făcea… baie. Toate aceste destăinuri fac parte din seria despre care v-am vorbit mai sus: artista își dorește să le împărtășească și fanilor din învățăturile ei ascetice.

Anca Pop, o artistă care sparge barierele

Cântăreța Anca Pop susține că își dorește să fie un artist asumat până la capăt și să spargă orice barieră atunci când vine vorba de fanii ei. Ea are dublă cetățenie, româno-canadiană, iar traiul afară pare să îi fi deschis noi orizonturi. Anca a recunoscut oficial relația cu Fraga, o tânără cu care se fotografiază adesea, și spune că nu se va căsători niciodată cu un bărbat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×