Anca Lungu, cu gândul la părinții săi din Suceava: ”Mi-e foarte greu să-i știu acolo”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/05/2020, 08:49
Anca Lungu, cu gândul la părinții săi din Suceava: ”Mi-e foarte greu să-i știu acolo”

Anca Lungu locuiește de mai bine de doi ani la Nisa, dar perioada acesta gândurile ei se îndreaptă spre părinții pe care i-a lăsat în țară, la Suceava. Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că îi este foarte greu să stea departe de ei, dar vorbește zilnic cu familia sa.

Fosta prezentatoare TV Anca Lungu se gândește la familia sa din Suceava

Frumoasa vedetă a renunțat la cariera în televiziune pentru a fi alături de iubitul ei la Nisa. Perioada aceasta Anca Lungu traversează o perioadă grea pentru că se află departe de părinții ei care au rămas la Suceava. Fosta prezentatoare spune că nu se teme pentru familia sa pentru că aceștia au înțeles că trebuie să se protejeze.

„Mi-e foarte greu să-i știu acolo. Și nu mi-e teamă doar pentru ei, ci pentru toată familia, prietenii și cunoștințele de acolo. Vorbim și ne vedem zilnic.

Au un moral bun. Cred că îi ajută faptul că sunt mai tot timpul ocupați cu cele două solarii din care au început deja să culeagă roade. Au un stil de viață foarte sănătos și își produc singuri cea mai mare parte din mâncare”, a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

Tatăl vedetei face parte din categoria de risc. Cum se protejează

Anca Lungu a mărturisit că tatăl său se află într-o puțin mai delicată, însă are foarte mare grijă și se protejează să nu se infecteze cu noul tip de coronavirus. Vedeta a precizat că părintele ei a înțeles că face parte din categoria de risc, motiv pentru care respectă toate măsurile impuse de autorități.

„Tatăl meu este într-o situație mai delicată. El a suferit un transplant în urmă cu ceva ani și ia medicamente care îi mențin imunitatea foarte scăzută.

Se află în categoria cu cel mai mare risc. Așa că a înțeles pericolul, fără prea multe explicații, și respectă toate măsurile posibile pentru a se proteja”, a mai spus fosta prezentatoare, potrivit sursei menționate anterior.

Cât despre situația din Franța, Anca Lungu spune că nu a mai ieșit din casă de mai bine de o lună. Vedeta are locuința la doar 5 minute de plajă și i se pare trist să vadă că nu este nimeni în zona respectivă.

Fosta prezentatoare abia așteaptă ca lucrurile să revină la normal, deși este convinsă că această situație de criză va mai dura o vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×