Anca Dumitra, Gianinuța din Las Fierbinți, s-a pozat îmbrăcată în Scufița Roșie. FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
27/09/2019, 20:02
Anca Dumitra, Gianinuța din Las Fierbinți, s-a pozat îmbrăcată în Scufița Roșie. FOTO GALERIE FOTO
Anca Dumitra Gianinuța din Las Fierbinți s-a pozat îmbrăcată în Scufița Roșie. Sursa foto: Instagram

Anca Dumitra, Gianinuța din Las Fierbinți, s-a pozat îmbrăcată în Scufița Roșie, iar prietenii ei de pe rețelele de socializare au înnebunit când au văzut-o! Actrița este îmbrăcată într-o rochiță roșie, însă foarte scurtă, care îi pune în valoare picioarele foarte lungi (Vezi TOATE imaginile în galeria FOTO).

Anca Dumitra, Gianinuța din Las Fierbinți, a înnebunit internetul, după ce s-a pozat îmbrăcată în Scufița Roșie

Actrița este ca o gură de aer curat pe oriunde ar merge și la fel este percepută și în celebrul serial în care joacă pentru Pro TV. Ar replici foarte comice, iar fizicul ei este unul fără cusur. Așa a arătat și în ultima ședință foto în care a pozat drept Scufița Roșie. Oricine și-ar dori să fie lupul rău din poveste, indiferent de urmările tragice.

Anca Dumitra a plecat din Craiova pentru a-și vedea visul împlinit și chiar o face în acest moment. Este o actriță foarte cunoscută, iar după ce și-a consolidat cariera în televiziune, actrița vrea să cucerească teatrul. Aceasta poate fi văzută și în piese de teatru.

Anca Dumitra Gianinuța din Las Fierbinți s-a pozat îmbrăcată în Scufița Roșie
Anca Dumitra Gianinuța din Las Fierbinți s-a pozat îmbrăcată în Scufița Roșie. Sursa foto: Instagram

Anca Dumitra va juca într-o dramă ce va fi difuzată de postul britanic BBC Two

Pe rețelele de socializare este un chip foarte cunoscut. Doar pe Instagram are peste 50 de mii de urmăritori pe care îi ține la curent cu ce mai face actrița din rolul Gianinuței. Cele mai recente fotografii o arată într-o ipostază care i-a încântat pe admiratori.

Anca Dumitra apare ca și Scufița Roșie și, fără a preciza dacă e o imagine din filme sau o joacă, adaugă la poză: “Un tărâm al imaginației mă așteaptă doar pe mine”. Postarea are mii de like-uri, iar comentariile sunt fie amuzante, de genul “ Vânătorul e la datorie”,  fie pline de complimente ca “ești minunată.”

Actrița a fost distribuită de curând și într-o dramă ce va fi difuzată de postul britanic BBC Two. Mai mult decât atât, îl va avea ca partener de platou pe actorul irlandez Allen Leech, cunoscut din „Downton Abbey“. Din distribuţie mai fac parte şi alţi actori români precum Alec Secăreanu, Dragoş Bucur și Cosmina Stratan.

Anca joacă rolul Annei,  o tânără femeie din România care este răpită în plină zi pe o stradă din Londra, iar Leech va fi un poliţist investigator. Femeia este traficată în Irlanda şi folosită ca sclavă sexuală în mai multe bordeluri. Filmul este inspirat din fapte reale şi are titlul „Doing Money“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×