Anastasia Lazariuc a spus care este secretul siluetei sale, la vârsta de 65 de ani! Alimentul la care nu te-ai fi așteptat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/03/2019, 19:37
Anastasia Lazariuc a spus care este secretul siluetei sale, la vârsta de 65 de ani! Alimentul la care nu te-ai fi așteptat GALERIE FOTO
Anastasia Lazariuc a spus care este secretul siluetei sale, la vârsta de 65 de ani!

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai frumoase femei din România și una dintre cele mai apreciate soliste ale anilor 80 și 90. Și, cu toate că vremea nu stă în loc, frumusețea ei, da. În vârstă de 65 de ani, cântăreața continuă să arate ca la 30. Multe doamne și domnișoare sunt curioase despre felul în care Anastasia Lazariuc s-a păstrat așa de-a lungul anilor, astfel că aceasta a dezvăluit secretul frumuseții sale fără să stea pe gânduri.

Anastasia Lazariuc a spus care este secretul siluetei sale, cel care o menține ca la 30 de ani, cu toate că are 65

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta.

Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc”, a povestit Anastasia Lazariuc, acum ceva timp. De asemenea, vedeta a dezvăluit că alimentul datorită căruia s-a menținut mereu în formă este mămăliga.

Anastasia Lazariuc a spus care este secretul siluetei sale, la vârsta de 65 de ani! Alimentul la care nu te-ai fi așteptat
Artista susține că alimentul care o menține este mămăliga

”Mama a fost exemplul meu”

Basarabeanca s-a născut într-o familie cu 11 frați și a declarat că exemplul ei a fost dintotdeauna mama sa. „Mama mea a fost exemplul meu. La noi în familie nu e nimeni gras. Mi-am dat seama câtă înțelepciune putea să aibă o femeie simplă de la țară. A fost foarte activă, dinamică. Nu-mi amintesc ca mama să se fi dat cu creme, se spăla pe față cu săpun de casă și asta era tot. Eu am început mai târziu să folosesc produse cosmetice, dar nu vopsea de păr.

Am început să mă machiez când m-am lansat în muzică, dar pe atunci erau machiaje foarte ieftine și probabil nu atât de sănătoase, însă era obligatoriu sa ne machiem”, a declarat artista la ”Vorbește Lumea”, emisiunea difuzată pe Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×