Cum a ajuns să arate Anastasia Lazariuc , la 65 de ani! Fosta parteneră a lui Mihai Constantinescu, siluetă de invidiat

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
19/10/2018, 08:47
Cum a ajuns să arate Anastasia Lazariuc , la 65 de ani! Fosta parteneră a lui Mihai Constantinescu, siluetă de invidiat GALERIE FOTO
Cum arată Anastasia Lazariuc la vârsta de 65 de ani?

Cum a ajuns să arate cântăreața Anastasia Lazariuc la cei 65 de ani? Fosta parteneră a artistului Mihai Constantinescu are o siluetă de invidiat! Și, pentru că are un corp armonios, toți admiratorii au vrut să știe cum reușește să aibă această înfățișare, mai ales la frumoasa vârstă pe care o are. Pentru a lămuri oamenii, Anastasia Lazariuc a vorbit într-una dintre puținele ei apariții televizate despre aceste aspecte.  Așadar, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată pe postul Antena Stars, cântăreața a dezvăluit câteva dintre trucurile ei.

Potrivit spuselor ei, are zile când mănâncă mai mult decât de obicei și altele când tot ce a pus în ”zilele de răsfăț” se elimină din cauza faptului că pofta de a mânca nu mai e așa de mare. ”Am zile când am poftă să mănânc mai mult și mă înfrupt din toate cât mi-e poftă, dar am și multe zile în care nu prea simt nevoia să mănânc. Când aveam copiii acasă găteam mai mult. Acum nici nu-mi vine să fac mare lucru de mâncare pentru mine, mai degrabă o salată”, a declarat artista.

Cum arată Anastasia Lazariuc la 65 de ani! ”Am avut noroc și de o genă bună”

Cum arată Anastasia Lazariuc la 65 de ani! Toți fanii ei se intreabă asta
Poză cu Anstasia Lazariuc din cadrul unei ședințe foto

De asemenea, o altă metodă prin care aceasta rămâne în formă este una la îndemâna tuturor și se rezumă la apă. Dar, printre altele, vedeta a dezvăluit și că gena are o procent destul de mare în ceea ce privește aspectul ei. ”E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc și de o genă bună. Mama era slăbuță, tata înalt și slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuță care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne obosește”, a completat Anastasia Lazariuc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×