Ce s-a întâmplat cu fata Anamariei Prodan, după ce a plecat din Italia, în plină epidemie de coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/03/2020, 17:41
Ce s-a întâmplat cu fata Anamariei Prodan, după ce a plecat din Italia, în plină epidemie de coronavirus
Anamaria Prodan și-a strâns întreaga familie în Dubai, în plină criză de coronavirus

În plină pandemie de coronavirus, Anamaria Prodan s-a liniștit, după ce și fiica ei cea mare s-a alăturat familiei, în Dubai. Rebeca locuia de trei ani în Italia, la Milano, dar imediat după izbucnirea pandemiei în Italia, fata a plecat la Monaco, la iubitul ei.

Anamaria Prodan și-a strâns întreaga familie în Dubai, în plină criză de coronavirus

Anamaria Prodan a vizitat-o recent în Monaco și a convins-o că ar fi mai bine să fie alături de mama ei în astfel de momente de cumpănă prin care trece omenirea. Așadar, tânăra s-a conformat și în weekend a aterizat în Dubai, unde s-a alăturat familiei extinse.

”Rebe este una dintre cele mai bine cotate manechine din lume, drept dovadă că este și angajata a celei mai puternice agenții de modelling de profil la nivel mondial. Însă, acum, nu mai vrea să rămână în Milano, va reprezenta firma ei în alte țări. Fata a dorit să evite tot ce se întâmplă acolo și astfel că a plecat la Monaco, la David, prietenul ei, și se va stabili acolo o perioadă”, au povestit prietenii tinerei în urmă cu câteva zile.

Șocată de panică din România

Anamaria Prodan este acum liniștită sufletește, dar totuși a rămas șocată de panica pe care a găsit-o în România, unde a fost în urmă cu câteva zile. A avut filmări, afaceri, dar a recunoscut că a fost foarte atentă în ceea ce privește ținerea departe a coronavirusului.

”Viața în Dubai e normală, orașul e liniștit, lumea merge pe stradă normal, la plajă, nu există isteria din România. Noi mereu avem chestia cu panica asta. Cred că așa se naște românul, cu panică de asta.

Am fost și eu în România până acum câteva zile, am mers peste tot, am filmat, am avut grijă, mi-am dezinfectat mâinile, dar nu trebuie să intrăm în panică și să distrugem magazinele. Lumea trebuie să înțeleagă ceva: viața nu se oprește.

Trebuie să avem grijă, dar nu să oprim comunicarea, să fugim unul de altul. Am văzut oameni la graniță fără apă de 20 de ore, o nebunie d-asta cum numai în România găsești. N-am văzut așa ceva, să se omoare în halul ăsta!”, a spus Anamaria Prodan pentru Pro X

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×