Anamaria Prodan, primul 8 Martie fără mama ei! Mesaj sfâșietor în memoria Ionelei Prodan

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
08/03/2019, 16:20
Anamaria Prodan, primul 8 Martie fără mama ei! Mesaj sfâșietor în memoria Ionelei Prodan GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, primul 8 Martie fără mama ei

Anamaria Prodan a petrecut primul 8 Martie fără mama ei. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor în memoria Ionelei Prodan, care s-a stins din viață la începutul lunii aprilie, în 2018.

Anamaria Prodan, primul 8 Martie fără mama ei

Este pentru prima dată când Anamaria Prodan petrece ziua de 8 Martie fără mama ei. Ionela Prodan a murit în urmă cu aproape un an, după ce s-a luptat pentru mult timp cu o boală cruntă. Soția lui Laurențiu Reghecampf s-a internat alături de mama ei la spitalul Elias pentru a o supraveghe și a-i purta de grijă. Vedeta i-a ascuns mult timp mamei sale boala de care suferă, însă Ionela Prodan și-a dat seama în cele din urmă că ceva grav se întâmplă în organismul ei.

Când a simțit că va muri, Ionela Prodan și-a chemat fiica și i-a dat un sfat emoționant. Mi-a zis că, orice s-ar întâmplă, să fiu om. Apoi, s-a stins”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Mesajul postat de Anamaria Prodan pe Instagram
Mesajul postat de Anamaria Prodan pe Instagram

Mesaj sfâșietor în memoria Ionelei Prodan

Anamaria Prodan nu a mai petrecut ziua de 8 Martie din acest an alături de mama ei, dar a postat pe Instagram un mesaj sfâșietor în memoria ei. Mama este numele Lui Dumnezeu pe buze şi în inimile copiilor. La mulţi ani, tuturor mamelor din lume”, este mesajul de pe pagina personală a vedetei.

„Ana a fost cea care a îngrijit-o până în ultima clipă, a stat cu ea în clinică zi şi noapte, i-a dat sa mănânce cu linguriţa, i-a monitorizat perfuziile şi a avut grijă ca marea vedetă a folclorului românesc să fie mereu schimbata şi să arate impecabil, aşa cum îşi dorea”, au mărturisit apropiații familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×