Anamaria Prodan, petrecere cu lăutari în Dubai! A primit cadouri mai multe genţi, în valoare de sute de mii de euro

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/12/2019, 10:58
Anamaria Prodan, petrecere cu lăutari în Dubai! A primit cadouri mai multe genţi, în valoare de sute de mii de euro GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, petrecere cu mare fast în Dubai. Sursa foto: captură video Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este cadorisită cu tot felul de cadouri scumpe, iar gențile pe care le are în garderobă costă o avere! Cu o singură geantă din cele pe care impresara le deține își poate cumpăra lejer un apartament în București.

Anamaria Prodan, petrecere cu lăutari în Dubai. A primit alte genți Hermes de sute de mii de euro

Ana a petrecut recent în Dubai, acolo unde petrece timp prețios alături de soțul ei, care i-a făcut recent cadou o geantă Hermes de sute de mii de euro. Vedeta nu a putut uita spiritul românesc, fapt pentru care nu au lipsit nici lăutarii.

Soția lui Laurențiu Reghecampf și-a făcut ziua de naștere cu mare fast printre arabi. Printre cadourile pe care le-a primit se numără în special genți de la Hermes, firmă pe care impresara pare să o prefere.

O geantă din cele primite de impresară s-a vândut în 2015 cu 202.000 euro

Cele mai noi genți primite de Ana se vând pe piață cu zeci de mii de euro, de obicei, însă depinde și de unde sunt achiziționate, căci circulă și foarte multe fake-uri.

Anamaria Prodan le-a mulțumit celor care au cadorisit-o cu gențile Hermes pe contul ei de Instagram. Recent, vedeta a primit o geantă Birkin Hermes de la Reghecampf, care poate ajunge la peste 300.000 de euro.

Gențile produse de casa de modă franceză sunt foarte scumpe deoarece detaliile din care sunt făcute ridică mult prețul (mai ales dacă vorbim despre diamante ori alte tipuri de bijuterii).

Scumpe sunt și gențile din piele autentică de crocodil, iar Ana deține cu siguranță câteva dintre acestea. Una dintre ele (cea turcoaz pe care o puteți vedea accesând galeria foto a articolului) s-a dat în anul 2015 cu 202.000 de euro.

Singura diferență dintre geanta de crocodil pe care a primit-o Ana și cea vândută la acest preț exorbitant este culoarea: cea dată la peste 200.000 de euro este roz.

La petrecerea pe care a organizat-o în Emiratele Arabe Unite s-a pus atât muzică lăutărească românească, dar și muzică arăbească. Impresara care a împlinit 47 de ani pe 17 decembrie a dansat ca o cadână pe ritmurile muzicii arabe și s-a arătat tot timpul zâmbitoare, semn că este mai fericită ca oricând.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×