Laurenţiu Reghecampf ia 100.000 euro pentru a fi model. A semnat un contract de imagine cu o firmă renumită. Video

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 15:28
Laurenţiu Reghecampf ia 100.000 euro pentru a fi model. A semnat un contract de imagine cu o firmă renumită. Video
Laurențiu Reghecampf este noul ambasador al companiei Consiglieri. Sursa foto: Facebook Consiglieri

Laurențiu Reghecampf a devenit noul ambasador al brandului de ținute vestimentare și accesorii Consiglieri. Soțul impresarei Anamaria Prodan ia 100.000 de euro din contractul de imagine al prestigioasei firme. Firma Consiglieri a postat un videoclip cu bărbatul și o descriere a campaniei și a motivului pentru care a fost ales el și nu alt personaj de succes din lumea sportului românesc.

Laurențiu Reghecampf, model pentru o companie de modă

Contractul este unul destul de ofertant din punct de vedere financiar, ba mai mult, reprezentanții brandului s-au dus până la Dubai pentru a realiza clipul cu noul ambasador Consiglieri. În imaginile apărute pe pagina de Facebook a firmei, Reghe apare în aeroport și în biroul său de lucru, iar apoi o ia la drum prin Dubai. Creatorii i-au luat măsurile pentru o garderobă custom-made completă.

„Laurențiu Reghecampf este noul ambasador al stilului Consiglieri, reprezentând modelul de bărbat definit prin succes și eleganță. Săptămâna trecută am fost invitați la reședința sa din Dubai, unde i-am luat măsurile pentru o garderobă Custom-Made completă”, este mesajul brandului postat pe Facebook.

Laurențiu Reghecampf | Brand Ambassador Consiglieri

Consiglieri a fost creat pentru bărbații care ating cele mai înalte culmi ale succesului și pentru care eleganța este un mod de viață. Laurențiu Reghecampf este noul ambasador al stilului Consiglieri, reprezentând modelul de bărbat definit prin succes și eleganță.Săptămâna trecută am fost invitați la reședința sa din Dubai, unde i-am luat măsurile pentru o garderobă Custom-Made completă.

Gepostet von Consiglieri am Donnerstag, 7. November 2019

Reghecampf, unul dintre cei mai apreciați antrenori români

Pe lângă videoclipul în care Reghecampf apare în rol de manechin, firma a postat și câteva fotografii cu acesta de la shooting-ul care a avut loc în Dubai. Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai apreciați antrenori români de fotbal.  Reghe a fost în trecut fotbalist, evoluând la Steaua București și la Naționala de Fotbal a României. A debutat ca fotbalist la Chindia Târgoviște, orașul său natal. În prezent, este selecționerul echipei arabe Al Wasl.  Între 2017 și 2018, Reghecampf a fost antrenor al unei alte echipe arabe, Al Wahda. Înainte să ajungă la arabi, Reghe a antrenat echipa FCSB timp de doi ani, între 2015 și 2017.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×