Anamaria Prodan, goală pe INTERNET! Impresara are un corp DUMNEZEIESC

Maria Cristina   
în Stiri mondene
06/09/2018, 11:12
Anamaria Prodan, goală pe INTERNET! Impresara are un corp DUMNEZEIESC GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, goală pe INTERNET! Impresara are un corp DUMNEZEIESC

Anamaria Prodan a postat o fotografie pe internet în care apare goală! Impresara are un corp dumnezeiesc, iar prin postarea sa a încercat să închidă gurile rele care vorbesc despre ea că nu arată bine.

Anamaria a reușit să slăbească extrem de mult în ultimii 2-3 ani. Frumoasa vedetă și-a schimbat look-ul complet! A renunțat la coafura creponată pe care a purtat-o ani la rândul, iar acum își poartă părul drept și cu extensii.

Ana este tachinată de ceva timp că ar avea multe operații estetice! Sexy-impresara este una dintre cele mai carismatice personaje din showbiz-ul românesc, care a reușit să cucerească zeci de români prin optimismul pe care îl afișează tot timpul. Deși pare că duce o viață lipsită de griji, Anamaria s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului, iar una dintre acestea a fost lupta împotriva kilogramelor în plus.

Anamaria Prodan s-a pozat goală în fața oglinzii și a urcat-o pe Internet! Vedeta nu a stat prea mult pe gând și a atașat și un mesaj pentru cei care o critică:

Anamaria Prodan, desființată pe Instagram: “Eşti super naşpa!”

Vedeta s-a pozat în costum de baie, iar o femeie a atacat-o! Anamaria Prodan, desfiinţată pe Instagram!

O urmăritoare a frumoasei prezentatoare TV a contestat formele trase prin inel ale acesteia.

Prodanca s-a pozat într-un costum de baie care a scos în evidenţă formele ei generoase. Deşi majoritatea comentariilor au fost laudative, au existat şi cârcotaşi. Una dintre cele care o urmăresc pe Anamaria pe Instagram i-a reproşat acesteia retuşurile obţinute cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale: “Eşti super naşpa! Eşti plină de operaţii estetice!”, a scris aceasta la fotografia vedetei.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan are un trup perfect

Fiica cea mică a Anamariei Prodan are un trup perfect, iar asta se poate vedea lesne din imaginile pe care chiar ea le postează pe conturile de socializare. Sarah, căci despre ea este vorba, a ieșit la plajă și i-a înnebunit pe americani, dar și pe români.

Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan face senzație când se îmbracă în costum de baie. Datorită sportului pe care îl practică de mică, baschet, tânăra de 18 ani are un trup perfect. În aceste condiții, de ce nu l-ar expune fără inhibiții în costum de baie? Are tot ce îi trebuie: vârstă, notorietate și un trup bine proporționat!

Sarah Dumitrescu are un trup perfect, mai ales că face baschet de mică. Tânăra seamănă leit cu mama ei, Anamaria Prodan, iar asta se vede cu ochiul liber din imaginile pe care acestea le postează pe rețelele de socializare. Sarah a fost titulară în reprezentativa României de baschet, iar acum joacă pentru  IMG Academy, cea mai mare academie de sport din lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×