Cum arată casa Anamariei Prodan din Las Vegas! Fanii au rămas cu gura căscată!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/05/2018, 14:33
Cum arată casa Anamariei Prodan din Las Vegas! Fanii au rămas cu gura căscată!
Cum arata casa Anamariei Prodan din Las Vegas

Anamaria Prodan a plecat din România și a ajuns acasă! Se pare că pentru vedetă ”acasă” înseamnă America! Impresara le-a arătat tuturor casa din Las Vegas. Impresara a postat pe contul de socializare imagini cu grădina ei exotică și iazul cu pești. Fanii au fost cuceriți.

Anamaria Prodan are o grădină mare, cu plante exotice, o fântâna plină cu pești, dar și piscina placată cu piatră scumpă și un jacuzzy aflat chiar lângă piscină.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Anamaria Prodan le-a arătat fanilor casa din Las Vegas

“Îmi iubesc casa din Las Vegas. Este bine să fii acasă”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram. Anamaria Prodan a trecut prin momente dureroase în urmă cu o lună, când mama ei, Ionela Prodan a murit după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. O sursă apropiată vedetei a mărturist că mama ei era singura care o mai aducea pe impresară în România. Zvonuri apărute în presă susțin că Anamaria Prodan vrea să vândă tot ce are în România și să se stabilească în SUA.

Închide ×