Anamaria Prodan, apariție de senzație! Cum s-a îmbrăcat soția lui Laurențiu Reghecampf la un botez la care a fost nașă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/06/2019, 17:51
Anamaria Prodan, apariție de senzație! Cum s-a îmbrăcat soția lui Laurențiu Reghecampf la un botez la care a fost nașă GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, sexy la botez botez

Impresara Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în acest weekend pentru a nu se mai știe exact a câta oară nași de botez. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Kostas, iar impresara a publicat pe contul de socializare primele imagini de la evenimentul cu ștaif, unde a fost foarte sexy.

Anamaria Prodan sexy la botez

„Botez Kostas NASA TE IUBESTE ȘI ÎȚI UREAZĂ SĂ AI PARTE DE O VIAŢĂ DE VIS”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginilor de la botez. Anamaria Prodan a purtat o rochie neagră, mulată, cu decolteu adânc. Chiar dacă rochia era lungă, frumoasa impresară și-a expus și picioarele foarte sexy, deoarece rochiar avea o parte transparentă.

Soţul ei a îmbrăcat un costum clasic, sacou şi pantaloni de culoare închisă cu cămaşă albă şi cravată. Impresara a reușit și de această dată, să întoarcă toate privirile celor din jur, cu noua siluetă și ținuta elegantă. Impresara a pozat în urmă cu câteva zile și foarte provocator.

Anamaria Prodan sexy botez
Anamaria Prodan sexy la botezul finului sau

Anamaria Prodan pozează provocator

Anamaria Prodan și-a expus corpul foarte bine lucrat în mai multe instantanee publicate pe o rețea de socializare. Fie că pozează mai mult goală pentru hateri, fie pentru fanii ei, Anamaria Prodan primește zeci de mii de like-uri, deoarece corpul ei arată de parcă nu ar fi născut vreodată.

Anamaria Prodan s-a căsătorit cu antrenorul Laurențiu Reghecampf pe data de 14 iunie 2008, cu care are un copil, Laurențiu junior. Anamaria mai are 2 fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Rebecca  și Sarah.

În 2008, a fost numită Președinte la FC Buftea în liga a II-a, fiind singura femeie care conduce destinul unei echipe din liga II-a. În 2009 a devenit Președintele Executiv al echipei FC Snagov, după care a activat ca general manager în liga 1 la FC Gloria Bistrița și general manager la FC Concordia Chiajna. În 2012 a devenit Președinte Executiv la U Cluj. Anamaria Prodan a ajutat la transferul a zeci de jucători!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×