Anamaria Prodan, cadou superb pentru fiica ei, baschetbalista Sarah Dumitrescu, la absolvirea liceului. GALERIE FOTO

Anamaria Prodan, cadou superb pentru fiica ei, baschetbalista Sarah Dumitrescu, la absolvirea liceului. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica sa, Sarah Dumitrescu *foto: instagram

Anamaria Prodan nu face rabat când vine vorba de cadouri pentru copiii săi. Agentul de fotbaliști a avut grijă să îi facă o surpriză fiicei sale, Sarah, căreia i-a cumpărat un Porsche Cayenne de ultimă generație. Sarah este fiica cea mare din prima căsătorie a Anamariei cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu și a decis să calce pe urmele tatălui său, reușind să primească o bursă extrem de importantă la cel mai înalt nivel al baschetului feminin din colegiu.

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fica ei Sarah la absolvirea liceului

Cadoul făcut de Anamaria Prodan vine după ce Sarah Dumitrescu a terminat liceul peste ocean. Atât Sarah cât și agentul de jucători au postat mai multe poze cu noua mașină pe care tânăra a primit-o de la mama sa. Anamaria Prodan a și scris un mesaj pe Instagram cu ocazia acestui cadou: „Pentru că e incredibilă. Pentru că merită totul. Pentru că mă face atât de mândră. Pentru că lucrează din greu să fie numărul 1. Mândră de prințesa mea”.

Mașina primită de Sarah Dumitrescu este un Porsche Cayenne alb, model 2019. Prețul de pornire pentru o astfel de mașină este 80.000 de euro. VEZI GALERIE FOTO 

Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica sa, Sarah Dumitrescu *foto: instagram
Anamaria Prodan, cadou de lux pentru fiica sa, Sarah Dumitrescu *foto: instagram

Sarah Dumitrescu are o carieră promițătoare în baschetul feminin

Fostă internațională de juniori, înainte să plece peste ocean, Sarah Dumitrescu a absolvit în această vară IMG Academy, după ce și-a terminat studiile liceale. Datorită prestațiilor din acest sezon la baschet, ea a fost votată MVP-ul echipei de baschet iar tricoul ei a fost retras în vitrina formației sale.

Sarah Dumitrescu a fost deja recrutată în NCAA, la cel mai înalt nivel al baschetului colegial de peste ocean. Sarah va evolua în sezonul viitorul pentru Universitatea din Mississippi, cunoscută publicului american drept „Ole Miss”. Trupa joacă în NCAA – Divizia 1, în una dintre cele mai puternice conferințe din baschetul de colegiu american, Conferința de Sud-Est (SEC).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×