Anamaria Prodan a făcut Revelionul în Dubai! Cum s-a îmbrăcat impresara

Anamaria Prodan a făcut Revelionul în Dubai! Cum s-a îmbrăcat impresara GALERIE FOTO
Anamaria Prodan a făcut Revelionul în Dubai

Anamaria Prodan a terminat anul 2019 în forță! Sexy impresara a postat o fotografie pe o rețea de socializare care i-a făcut pe bărbați să viseze frumos! Chiar înainte să plece la petrecerea de Revelion, Anamaria Prodan s-a fotografiat într-o ținută extrem de sexy!

Anamaria Prodan a făcut Revelionul în Dubai

Anamaria Prodan a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai alături de soțul ei, fiul cel mic, Bebe și Sarah. Excentrica impresară deja a postat primele fotografii de la petrecerea de Revelion. Se pare că au ales să petreacă alături de cei mai importanți oameni din viața lor, într-un frumos local din Emiratele Arabe Unite.

Vedeta a pozat într-o rochiță foarte scurtă și foarte mulată, care a luat formele apetisante ale divei fotbalului românesc. Soția lui Laurențiu Reghecampf a purtat și o pereche de pantofi negri, cu toc cui, cu ajutorul cărora a fost și mai sexy! Pe pardoseală trona un buchet mare de trandafiri roșii, care au întregit peisajul.

Anamaria Prodan a făcut Revelionul în Dubai
Anamaria Prodan a făcut Revelionul în Dubai

Anamaria Prodan a ales un costum negru, cu trandafiri roșii

”Cam așa se încheie anul 2019 pentru mine ❤️ AN NOU FERICT VA UREZ ❤️CE MI DORESC MIE VA DORESC ȘI VOUĂ”, a scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

După ce a postat fotografia respectivă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au luat trei dintre copii și au plecat la petrecerea de Revelion organizată în Dubai. Aici însă, impresara nu a mai putut fi sexy cum ar fi vrut ea să fie, deoarece se știe că în Dubai sunt reguli destul de stricte în ceea ce privește îmbrăcămintea femeilor. Așadar, Anamaria Prodan a ales să poarte un costum negru cu trandafiri roșii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×