Anamaria Ferentz, afectată de moartea lui Marcel Toader. Fosta soție a vorbit pentru prima oară: „Nu știu de ce m-a afectat”

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/08/2019, 15:07
Anamaria Ferentz, afectată de moartea lui Marcel Toader. Fosta soție a vorbit pentru prima oară: „Nu știu de ce m-a afectat”
Anamaria Ferentz a vorbit despre moartea lui Marcel Toader. Sursa foto: libertatea.ro

Anamaria Ferentz a vorbit pentru prima oară despre moartea lui Marcel Toader. Fosta soție a ex-jucătorului de rugby a spus că a afectat-o această pierdere, chiar dacă ei nu au mai păstrat legătura de multă vreme. Cântăreața a mărturisit că afaceristul a lăsat ceva din energia lui și a transmis condoleanțe familiei acestuia.

Anamaria Ferentz, șocată de moartea lui Marcel Toader

Chiar dacă nu a participat la înmormântarea lui Toader, care a avut loc în Constanța, Anamaria s-a gândit la familia fostului ei soț și a aprins o lumânare în memoria lui. Artista a spus că atunci când a aflat vestea a fost extrem de șocată, că a durut-o foarte tare să știe că fostul ei soț nu mai este.

„Bineînţeles că am aflat imediat despre Marcel, pentru că a început telefonul să sune. Noroc că eu noaptea am telefonul pe modul silenţios, dar am văzut multe apeluri pierdute de la numere din România, de la presă, multe mesaje care mă anunţau… Vestea a fost şocantă, pentru că nu te aştepţi ca un om aşa să nu mai fie într-o zi. Sincer, m-a afectat. Nu ştiu de ce, probabil pentru că orice om care trece prin viaţa noastră, indiferent cum, lasă acolo o amprentă, lasă ceva din energia lui şi de aceea normal că mi-a părut şi-mi pare foarte rău”, a declarat Anamaria Ferentz pentru okmagazine.ro.

anamaria ferentz
Anamaria și Marcel au început relația în 2005 și au divorțat la scurt timp. Sursa foto: libertatea.ro

Artista a transmis condoleanțe familiei fostului rugbist

„Condoleanţe familiei! Cred că pentru ei este îngrozitor. Nu vreau să-mi închipui cum e să treci prin astfel de tragedie. Ştiu cum e să-ţi pierzi o persoană extrem de dragă, dar să-ţi îngropi copilul, respectiv, unul dintre părinţi e teribil. Dumnezeul să-l odihnească în pace! Îmi pare rău pentru familia lui. Condoleanţe!”, a mai spus Anamaria.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×