Anahi a devenit mamă pentru a doua oară. Frumoasa actriță din serialul Rebelde a născut un băiețel. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 15:07
Anahi a devenit mamă pentru a doua oară. Frumoasa actriță din serialul Rebelde a născut un băiețel. FOTO GALERIE FOTO
Actrița și cântăreața Anahi a devenit mamă pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram.com

Fosta actriţă din celebra telenovelă Rebelde, Anahi (36 de ani), a devenit mamă pentru a doua oară și a adus pe lume un băiețel. Frumoasa cântăreață de origine mexicană a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu bebelușul care „s-a grăbit” să vină pe lume mai devreme.

Actrița din serialul fenomen Rebelde, Anahi, a născut pentru a doua oară

Anahí Giovanna Puente Portilla cunoscută simplu ca Anahi s-a făcut remarcată prin rolul remarcabil pe care l-a jucat în serialul spaniol fenomen Rebelde. Frumoasa actriță a avut și o carieră muzicală foarte scurtă ira în momentul de față s-a dedicat vieții de familie. VEZI FOTO

Celebra actriță a visat să aibă o familie numeroasă, iar visul i s-a îndeplinit. Anahi este mama unui băiețel în vârstă de 3 ani, iar duminică, pe 2 februarie, a dat naștere celui de-al doilea copil, tot un băiețel. Frumoasa cântăreață a împărtișit vestea cea mare cu fanii de pe rețelele de socializare.

„Bine ai venit pe lume, Emiliano! S-a grăbit puţin. 37 de săptămâni. Slavă Domnului suntem amândoi bine. A fost o naştere frumoasă, dar o să vă povestesc cu altă ocazie totul cu detalii”, a scris Anahi pe contul de Instagram.

Anahi, în culmea fericirii după ce a adus pe lume un băiețel

„Acum vreau doar să-i mulţumesc din tot sufletul Lui Dumnezeu, dar şi vouă pentru că v-aţi rugat pentru noi şi ne-aţi transmis atât de multă dragoste”, a mai adăugat frumoasă cântăreață în dreptul imaginii în care apare cu bebelușul în brațe alături de soțul ei.

Anahi și guvernatorul din Chiapas, Manuel Velasco Coello, sunt căsătoriți din anul 2015. Cuplul mai are un băiat pe nume Manuel care a împlinit frumoasa vârstă de 3 anișori în urmă cu 2 săptămâni. Primul copil al actriței a venit pe lume pe 17 ianuarie 2017.

Frumoasa actriță a ținut secretă cea de-a doua sarcină și a dezvăluit că va deveni mamă pentru a doua oară doar cu câteva luni înainte de a naște, abia în luna octombrie. Anahi este mândră de fiul ei cel mare pe care nu ezită să-l arate pe rețelele de socializare.

„Cu speranțe enorme vreau să împart cu voi această veste minunată. Nu vă imaginați cât vă mulțumesc pentru toate dovezile de atenție și felicitări. Inima mea explodează de bucurie. Un amestec de sentimente frumoase și multe speranțe. 

Mă uit la copilul meu și nu-mi vine să cred că va deveni fratele mai mare. Este un moment foarte drăguț și doar Îl rog pe Dumnezeu ca totul să decurgă bine, cu sănătate și pace. Mulțumesc pentru că sunteți mereu alături de mine. 

Copilul meu mai mare îl va avea mereu alături de el pe cel mai bun prieten, iar eu voi avea șansa să le fiu mamă”, a anunțat frumoasa actriță în urmă cu ceva timp când a dat vestea cea mare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×