Cântăreața Anahi este însărcinată pentru a doua oară. Fosta actriță din Rebelde are deja un băiețel de 2 ani

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 13:17
Cântăreața Anahi este însărcinată pentru a doua oară. Fosta actriță din Rebelde are deja un băiețel de 2 ani
Anahi este însărcinată pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram

Cântăreața Anahi este din nou însărcinată. Actrița și cântăreața cunoscută publicului din România pentru rolul din Rebelde a confirmat vestea pentru o revistă din Mexic. Artista în vârstă de 46 de ani mai are un băiețel pe nume Manuel, în vârstă de 2 anișori.

Cântăreața Anahi, gravidă pentru a doua oară

Anahi este căsătorită cu un politician de rang din Mexic, Manuel Velasco Coello, ex-guvernatorul regiunii Chiapas. Anahi apare pe coperta de săptămâna aceasta a revistei Quien, publicație în care vorbește despre sarcină. „Cu foarte mare entuziasm vă împărtășesc această frumoasă veste! Mulțumesc revistei pentru această amintire care va rămâne în viața noastră pentru totdeauna”, a scris Anahi pe Instagram la fotografia postată, scrie univision.com.

Cântăreața a fost relaționată cu Manuel Coello încă din anul 2012, însă la început, vedeta nu a recunoscut idila. Aceasta a ascuns povestea de iubire cu politicianul pentru că nu a vrut să îi afecteze imaginea, mai ales că acesta era la fel de urmărit de jurnaliști precum diva din Rebelde.

 

Anahi s-a căsătorit cu politicianul în anul 2015

Anahi s-a cunoscut cu Manuel la anumite evenimente pe care acesta le-a organizat în provincia Chiapas din Mexic. Cei doi, după ce relația a devenit deja publică, s-au căsătorit, iar nunta lor a fost pe prima pagină a ziarelor din Mexic. Nunta lor a avut loc în aprilie 2015 la Catedrala San Cristobal din Casas, Chiapas.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×