Ana Velea ajută oamenii cu probleme psihiatrice! Cum s-a pus pe picioare fosta soție a lui Alex Velea!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/07/2018, 16:23
Ana Velea ajută oamenii cu probleme psihiatrice! Cum s-a pus pe picioare fosta soție a lui Alex Velea! GALERIE FOTO
Ana Velea ajută oamenii cu probleme psihiatrice

După ce a fost părăsită de soțul ei celebru, frumoasa Ana Velea a așteptat o perioadă pentru a se pune pe picioare, apoi și-a ocupat timpul cu școala. A făcut două facultăți, iar acum ajută oamenii cu probleme psihiatrice. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

În 2014, Ana Velea a trecut prin cele mai grele momente din viaţa ei. Ea a divorţat de Alex Velea, cel despre care credea că o să-i fie soţ până când moartea îi va despărţi. Frumoasa mulatră a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru a-şi salva căsnicia, însă a fost mult prea târziu, având în vedere că soţul ei era îndrăgostit lulea de Antonia, cu care, între timp, a făcut şi doi copii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Planul malefic al Antoniei pentru a-l despărţi pe Alex Velea de Ana

Citește și De ce nu își botează Alex Velea și Antonia copiii! Motivul este halucinant! 

Ana Velea ajută oamenii cu probleme psihiatrice

Ana și-a refăcut inima, bucată cu bucată, apoi s-a hotărât să-i ajute și pe alții. Pentru a-și vedea visul cu ochii, mulatra a terminat Facultatea de Medicină și Farmacie, cu specializarea psihiatrie. mai mult, Ana și-a deschis un cabinet particular, unde ajută oamenii cu probleme.

Închide ×