Planul malefic al Antoniei pentru a-l despărţi pe Alex Velea de Ana

Iuliana Spirache   
în Hotnews
28/06/2015, 08:09
Planul malefic al Antoniei pentru a-l despărţi pe Alex Velea de Ana GALERIE FOTO

Par a trai povestea perfecta de dragoste, insa lucrurile nu stau tocmai asa. Pentru a-l avea pe Alex Velea numai pentru ea, Antonia a facut un plan de-a dreptul malefic pentru a-l desparti pe cantaret de sotia lui.

Alex si Ana Velea s-au casatorit in 2010, dupa o relatie de doi ani inceputa intr-o statie de metrou. Casnicia lor parea perfecta, insa totul avea sa se termine dupa doar trei ani de mariaj.

In 2013, artistul se muta de acasa, motivand ca mariajul dintre el si frumoasa mulatra s-a consumat, iar iubirea a disparut. In ciuda insistentelor Anei, care l-a rugat sa mai acorde o sansa casniciei lor, Alex nici nu a vrut sa auda, parasind caminul conjugal.

 In realitatea, motivul este cu totul altul, cantaretul parasindu-si nevasta pentru alta femeie. Este vorba despre Antonia, care, la momentul respectiv era una dintre cele mai bune prietene ale… sotiei Ana!
Potrivit surselor CANCAN.RO, in realitate, totul a fost un plan malefic foarte bine gandit al actualei iubite pentru a-l desparti de nevasta. „Antoniei i se aprinsesera calcaile dupa Alex si nu stia ce sa mai faca. S-a apropiat de Ana si cele doua au devenit cele mai bune prietene. Chiar i se confesa Ana, ii zicea de Alex multe si nevrute, iar Antonia ii zicea apoi lui. Ce sa zic, i-a reusit intr-un final„, a declarat o persoana din anturajul celor doi cantareti, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Sursă: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×