Ana Maria, fiica regretatului Aurelian Preda, suferă și azi din cauza morții tatălui ei: „Nu mai am pe nimeni lângă mine”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/10/2019, 12:48
Ana Maria, fiica regretatului Aurelian Preda, suferă și azi din cauza morții tatălui ei: „Nu mai am pe nimeni lângă mine”
Fiica lui Aurelian Preda a vorbit despre tatăl ei, la Acces direct. Sursa foto: captură Antena 1

Ana Maria, fiica regretatului cântăreț de muzică populară, Aurelian Preda, a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a plecat pe lumea cealaltă cel mai important sprijin pe care l-a avut vreodată. Fiica adoptivă a lui Preda a spus că simte uneori că este singură, că nu mai are pe nimeni și că îi lipsește foarte mult tatăl ei.

Fiica lui Aurelian Preda nu se poate obișnui fără tatăl ei

Ana Maria și-a amintit cele mai frumoase momente petrecute alături de Aurelian Preda. Fiica acestuia, și ea interpretă de muzică folclorică, a vorbit aseară în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1 despre cât îi este de greu să se adune, să meargă mai departe, spunând că se simte mai singură ca niciodată.

„Mereu am avut un sprijin! Se pare că acum nu mai am pe nimeni lângă mine în afară mama, naşa mea şi câţiva prieteni”, a mărturisit Ana Maria Rosa Preda aseară.

fiica lui aurelian preda
Ana Maria are un altar în casă cu icoane și fotografii de-ale tatălui său. Sursa foto: captură Antena 1

A primit mesaje urâte după ce a spus că Nicușor Iordan a drogat-o și violat-o

„Cred că Dumnezeu îmi este alături și îmi dă putere. Am primit diferite mesaje de la admiratorii mei și ai tatălui meu în ultima vreme. De câteva luni de când a început scandalul mediatic (n.r.: aceasta l-a acuzat pe prietenul tatălui ei, Nicușor Iordan, că ar fi molestat-o sexual) am primit tot felul de mesaje. De când a murit tata eu nu am schimbat nimic în casă. Am mai adăugat mici cadouri și lumânări în altarul din casă”, a declarat Ana Maria Preda.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×