Amenințare cu bombă, la sediul CNN din New York! Ce s-a întâmplat când au ajuns pirotehniștii

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 09:30
Amenințare cu bombă, la sediul CNN din New York! Ce s-a întâmplat când au ajuns pirotehniștii GALERIE FOTO
Amenințare cu bombă, la sediul CNN din New York!

Alertă la New York, joi noapte, după ce birourile de la CNN au fost evacuate în urma unei ameninţări cu bombă primite prin telefon. După ce au fost efectuate verificările s-a constatat că nu există riscuri şi situaţia a revenit apoi la normal.

Departamentul de Poliţie din New York a dat asigurări că ameninţarea a fos una falsă, după ce o persoană anunţase prin intermediul unui apel telefonic asupra unui atac! Acesta spusese că au fost instalate cinci dispozitive cu explozibil în clădirea celor de la CNN.

Amenințare cu bombă, la sediul CNN din New York

#NYPD ne-a confirmat că totul este în regulă iar angajaţii au putut să se întoarcă în clădire. Clădirea este în siguranţă şi sigură pentru ca toată lumea să se poată întoarce dimineaţă. Apreciem acţiunile prompte ale autorităţilor locale şi răbdarea şi profesionalismul tuturor angajaţilor care au fost afectaţi”, a fost declaraţia preşedintelui CNN Worldwide, Jeff Zucker.

Evacuarea s-a făcut prin accesarea alarmelor de incendiu, iar pe post era emisiunea „CNN Tonight”, a lui Don Lemon, care se afla într-o pauză publicitară. Show-ul a fst anulat iar timp de o oră pe post au rulat programe înregsitrate, apoi s-a început transmisiunea live de pe stradă, în timpul investigaţiilor autorităţilor. „Ni s-a transmis să evacuăm clădirea şi să o facem cât de repede posibil. Am luat ce am putut şi am ieşit din clădire iar acum stăm afară”, a afirmat Lemon.

Fotografie realizată atunci când angajaţii erau scoşi din clădirea CNN
Fotografie realizată atunci când angajaţii erau scoşi din clădirea CNN

Ulterior, după ce reprezentanţii NYPD au verificat birourile, s-a anunţat că ameninţarea a fost falsă şi le-a fost permisă revenirea la serviciu a angajaţilor. Dacă de această dată alarma a fost una falsă, nu la fel se întâmpla în luna octombrie a acestui an, atunci când a fost găsit un pachet cu un dispozitiv exploziv care îi era adresat fostului director CIA, John Brennan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×