Alina Vidican duce o viață de invidiat la Miami. Fosta lui Borcea, poză într-o mașină extrem de scumpă

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 15:41
Alina Vidican duce o viață de invidiat la Miami. Fosta lui Borcea, poză într-o mașină extrem de scumpă
Alina Vidican e complet schimbată. Și-a făcut operații estetice și conduce un bolid de lux. Sursa foto: libertatea.ro/ Colaj: Fanatik

Alina Vidican duce o viață lipsită de grijă, departe de România, iar recent, fosta nevastă a lui Cristi Borcea s-a pozat într-una din cele mai scumpe mașini care se află pe piață, un autovehicul care valorează sute de mii de euro.

Alina Vidican conduce un Ferrari de aproximativ 200.000 de euro

Blondina nu se mulțumește cu orice tip de mașină, iar recent, cea care a stat la brațele fostului acționar de la Dinamo înainte să se cupleze cu Valentina Pelinel are nici mai mult, nici mai puțin decât un Ferrari roșu, produs în 2018, care ar valora pe puțin 200.000 de euro.

Vedeta și-a schimbat mașina pe care o achiziționase anul trecut, un Porsche, cu un bolid care i se potrivește de minune, mai ales că ea adoră culoarea roșie.

Fosta lui Borcea, viață de huzur în însoritul Miami

Dar nu despre culoare e vorba neapărat aici, ci despre puterea pe care Alina vrea s-o arate, demonstrându-le tuturor că se descurcă de minune și fără ajutorul lui Borcea, dorind să ofere astfel o lecție de independență.

Alinei pare să îi priască viața în Statele Unite ale Americii, Miami fiind orașul ei de suflet, locul unde s-a refăcut după divorțul dureros de omul de afaceri.

Pentru a le închide gura tuturor celor care au criticat-o și care au susținut că fără Borcea nu ar fi nimic de capul ei, Alina a postat o imagine în interiorul mașinii de lux, lăsându-i pe toți cu gura căscată.

Pe lângă Ferrari-ul pe care îl conduce cu viteză de fiecare dată când iese pe bulevardele însorite din Miami, Alina a avut grijă să investească foarte mult și în corpul ei, căci femeia arată total diferită, semn că a apelat din plin la mai multe operații estetice. Mai mult, diva de la Miami are și o altă coafură acum.

Alina Vidican
Așa arată Alina Vidican acum. Fotografie din Ferrari-ul de 200.000 de euro pe care îl conduce

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×