Cristi Borcea donează 100.000 de euro unui spital din Bucureşti: „Toți suntem egali în fața acestei pandemii!”

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
20/03/2020, 14:24
Cristi Borcea donează 100.000 de euro unui spital din Bucureşti: „Toți suntem egali în fața acestei pandemii!”
Cristi Borcea donează 100.000 de euro unui spital din Bucureşti: „Toți suntem egali în fața acestei pandemii!” Sursa foto - hepta.ro

Cristi Borcea a luat exemplul naşului său, Gigi Becali, şi se implică în lupta împotriva coronavirusului. Fostul finanţator al echipei Dinamo va dona 100.000 de euro pentru un spital din Bucureşti. 

Cristi Borcea donează 100.000 de euro unui spital din Bucureşti!

Anunţul a fost făcut de Valentina Pelinel, soţia omului de afaceri, care a scris pe o reţea de socializare că banii se vor duce către Spitalul „Colțea” din centrul Capitalei:

„Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către Spitalul Colțea în valoare de peste 100 000 EURO.

Banii vor fi distribuiți către spital începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari.

Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

Gigi Becali a anunţat ajutoare pentru Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”

Naşul lui Cristi Borcea, Gigi Becali a anunţat şi el că va cumpăra orice echipament vor avea nevoie cei de la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”:

”Nu am nevoie să îmi fac publicitate, dar dacă voi mă tot sunați să mă întrebați eu nu pot să vă mint. Însă mă doare sufletul când mă uit la televizor și aud pe unul și pe altul cum se vaită.

Știți că am ajutat la Matei Balș, dar am decis să aloc alți 50.000 de euro și pentru alte ajutoare. Am fost căutat și de alte spitale din România.

Ultimul telefon l-am primit de la un spital din Rădăuți. Am plătit un scanner de vreo 12.000 de euro și am mai dat comandă și de 4.000 de combinezoane în Turcia pentru medicii români.

Dar aici poate că am și eu nevoie de ajutorul autorităților din România pentru că la vamă marfa respectivă trebuie să treacă fără probleme. Să nu se spună că este luată pentru speculă”,  a declarat Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×