Alina Sorescu infirmă ideea unui divorț de Alexandru Ciucu: ”Trebuie să fie echilibru”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/09/2019, 21:08
Alina Sorescu infirmă ideea unui divorț de Alexandru Ciucu: ”Trebuie să fie echilibru”
Alina Sorescu a dezvăluit secretul unei relații fericite. Sursa foto: b1.ro

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au o relație de zece ani și doi copii frumoși împreună. Cântăreața a povestit despre plusurile și minusurile pe care le are viața de familie și a mărturisit care este secretul unei căsnicii fericite. Artista a dezmințit zvonul conform căruia ar vrea să divorțeze de Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu a dezvăluit secretul unei relații de succes. Ce spune artista despre divorț

Cântăreața Alina Sorescu și soțul ei Alexandru Ciucu au fost invitați într-o emisiune tv unde au vorbit deschis despre relația lor, dar și despre un eventual divorț. Artista și creatorul de modă sunt împreună de 10 ani și au două fetițe: Carolina (5 ani) și Raisa (3 ani). Alina Sorescu a mărturisit că secretul căsniciei cu Alexandru Ciucu este faptul că sunt două persoane diferite.

„Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, a declarat solista, conform revista VIVA!. Alina Sorescu a spus că subiectul divorț este exclus.

Cum s-au cunoscut Alina și Alexandru
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetițe. Sursa foto: romaniatv.net

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au cunoscut în culisele Cerbului de Aur și s-au îndrăgostit de la prima privire. Cel care a făcut primul pas a fost designerul care a mărturisit că amândoi au urmat cursurile aceleași școli generale. „Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea. E diferenţa de 10 ani. Noi am terminat aceeaşi şcoală generală. Noi nu ne-am întâlnit niciodată în perioada şcolii”, a mărturisit Alexandru Ciucu.

„Când mi-a întins mâna, am simţit fermitatea strângerii de mână, care mi-a comunicat că da, e posibil să îmi placă de tine. Am înţeles lucrurile astea şi mi-am dat seama cum stau lucrurile. Şi apoi aşa au stat, cum am crezut”, a completat cunoscutul creator. În ciuda diferenței de vârstă, Alina este cu 10 ani mai tânără decât Alexandru, cei doi s-au îndrăgostit nebunește și s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×