Alina Pușcaș a născut o fetiță! Primele imagini cu bebelușul care se va numi Iris

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/08/2019, 10:52
Alina Pușcaș a născut o fetiță! Primele imagini cu bebelușul care se va numi Iris GALERIE FOTO
Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu mai au împreună doi copii: Alex și Melissa. Sursa foto: Instagram.com

Actrița Alina Puşcaş a adus pe lume cel de-al treilea copil. Prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1 a împărtășit primele imagini cu fetița încă din primele ore de viață. Bebelușul perfect sănătos a venit pe lume sâmbătă, 3 august și va purta un nume de floare. 

Alina Pușcaș a născut cel de-al treilea copil, o fetiță

Alina Pușcaș a devenit ieri, 3 august mamă pentru a treia oară. Actrița mai are un băiat și o fetiță. Vedeta este în culmea fericirii și a ținut să o prezintă pe cea mai nouă membră a familiei încă din primele ore de viață. Alina Pușcaș a postat pe rețelele de socializare primele fotografii direct din spital, imediat ce a venit pe lume fetița care va purta numele de Iris.

Prezentatoarea TV și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, iar Alina Pușcaș a ținut să o prezinte și prietenilor virtuali. „Iris Stoenescu, îți urez bun venit în lume. Vom avea grijă de tine cât vom putea de bine”, a scris actrița pe contul de Instagram.

Alina Pușcaș a născut cel de-al treilea copil, o fetiță
Alina Pușcaș a născut cel de-al treilea copil, o fetiță care va purta numele Iris. Sursa foto: Instagram.com

Alina Pușcaș nu și-a făcut griji pentru kg în plus din sarcină

Actrița a declarat în urmă cu câteva luni că nu și-a făcut griji pentru kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii și s-a cântărit abia în ultima lună. Despre cea de-a treia sarcină Alina Pușcaș a mai declarat că a avut câteva stări de rău la început, dar apoi și-a revenit și a putut călători chiar și cu avionul.

 „Am o fetiţă lungană din ce arată ecografiile. probabil că nici ea nu va depăşi 2.800 grame, aşa cum au avut şi ceilalţi doi copii. Eu în schimb nu ştiu câte kilograme am luat pentru că  m-am cântărit la fiecare sarcină doar în ultima zi, La prima au fost vreo 13 kg, la a doua vreo 14 kg”, declara ea despre sarcină în urmă cu ceva vreme.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt împreună de 4 ani și mai au doi copii: Alex (3 ani și jumătate) și Melissa ( 2 ani și 2 luni). „Deci, din toată relaţia noastră, eu am fost mai mult însărcinată”, spunea vedeta la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×