Alina Eremia, operată de urgență! Cântăreața nu mai putea să respire

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 09:56
Alina Eremia, operată de urgență! Cântăreața nu mai putea să respire
Alina Eremia, operată de urgență. Sursa foto: b1.ro

Mai toți artiștii pleacă în luna ianuarie în vacanțe exotice, profitând de luna liberă pe care o au, însă nu și Alina Eremia, care a ajuns la spital pentru a scăpa de o problemă destul de gravă, care îi punea în pericol sănătatea și cariera! Artista s-a operat de deviație de sept.

Alina Eremia, operată de urgență

Alina Eremia suferă de deviație de sept de ani de zile, potrivit libertatea.ro, însă a tot amânat intervenția chirurgicală. Problema s-a agravat odată cu trecerea anilor, iar cântăreața avea probleme serioase cu respirația. Nu mai putea respira decât pe o nară, iar nopțile devenise un adevărat chin pentru ea.

Nu putea adormi decât cu picături de nas, de care devenise dependentă. Așadar, Alina Eremia și-a luat inima-n dinți și a mers la o clinică privată din București, unde a decis să se opereze de deviația de sept.

”O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”

“A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au declarat surse din interiorul clinicii, pentru libertatea.ro.

Alina a ales să meargă la clinică doar în compania iubitului ei. Cei doi au zăbovit câteva minute în fața spitalului, timp în care iubitul a îmbărbătat-o și i-a spus, probabil, să se gândească la beneficiile operației respective.

Perioada aleasă pentru această operație este una foarte bună din mai multe puncte de vedere. În primul rând, această operație nu este indicată în anotimpuri călduroase, iar Alina Eremia are timp de recuperare, deoarece se știe că în luna ianuarie nu prea sunt concerte.

Rămâne de văzut dacă operația de deviație de sept îi va afecta în vreun fel vocea cântăreței foarte îndrăgită de publicul din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×