Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit! De ce nu a îmbrăcat rochia de mireasă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/02/2019, 16:03
Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit! De ce nu a îmbrăcat rochia de mireasă GALERIE FOTO
Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit

Din luna noiembrie, Alina Chivulescu și Dan Chișu formează oficial o familie. Cei doi s-au căsătorit în secret la Starea Civilă, iar actrița nu a îmbrăcat rochia de mireasă și nici nu o va face. De altfel, căsătoria acestora a luat prin surprindere multă lume, cu toate că Alina și Dan se hotărâseră de ceva vreme să facă acest pas, însă au avut de așteptat momentul potrivit pentru a deveni soț și soție.

„Nu a fost sprontan absolut nimic, ne-am decis mai de mult, dar, ca să fiu sinceră până ka capăt, am așteptat să facă băiatul meu 18 ani, pentru că l-am vrut pe el alături de mine. Asta a fost.

Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit

A reacționat foarte bine, bănuiesc că se aștepta ca, la un moment dat, să se întâmple și asta. Acum, să vedem cum o să reacțione eu când îmi va spune el:<< Mamă, mă însor!>>”,a declarat actrița, pentru libertatea.ro.

Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit! De ce nu a îmbrăcat rochia de mireasă
Cei doi s-au căsătorit în secret la Starea Civilă

De asemenea, Alina Chivulescu a vorbit și despre petrecerea prin care vor celebra unirea destinelor lor, menționând că nu vor ține cont de tradiții. „O să facem la un moment dat o petrecere la care să ne chemăm niște prieteni apropiați și cam asta va fi, ca tradiție. Nu mi-am dorit niciodată să îmbrac rochia de mireasă. Nici la prima căsătorie nu am fost mireasă”.

”Am îmbrăcat destul de multe rochii de mirească, probabil că asta mi-a diminuat curiozitatea”

Din spusele acesteia, se pare că trăirea unui moment de acest gen, în care să poarte o rochie fastuoasă, s-a întâmplat deseori în piese de teatru și film, motiv pentru care nu mai dorește să aibă o asemenea vestimentație și cu ocazia propriei nunți.

Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit! De ce nu a îmbrăcat rochia de mireasă
Alina și Dan se hotărâseră de ceva vreme să facă acest pas, însă au avut de așteptat momentul potrivit pentru a deveni soț și soție

”Am îmbrăcat destul de multe rochii de mirească, probabil că asta mi-a diminuat curiozitatea și apetitul. Și am îmbrăcat, în general, foarte multe rochii frumoase. Eu cel mai bine mă simt în jeansi și bascheți, nemachiată”, a concluzionat actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×